Hehe...


image81
image82

Här är en liten fortsättning av vår kväll på Vallen! Tjohoo! =)

Idag är jag ledig igen, hur skönt som helst! O i em ska vi äntligen spela golf igen, bilskrället har ju varit trasigt sen midsommar så det ska bli skönt att äntligen ut o slå lite igen! Hoppad det går bra bara, jag har som mål att komma under 30 denna sommaren, det SKA gå! =)

Igår städade jag först lite, sen cyklade jag o Q till Ica o handlade lite, jag åt mozzarella, bloggade min monsterlånga blogg och sen kollade jag på "Girls just want to have fun" hehe, tjejfilm! Sen gott folk lagade jag pannkakor, stod o stekte i typ enochenhalv timme, men gott blev det. Hilly o Patrik var nöjda iaf, Vi kollade på fettona i Du är vad du äte o sen kollade vi United 93, väldigt spännande film!

Imon är det min sista dag på Ugley, ni kan inte fatta hur skönt det kommer bli, ska fira efter på något sätt som jag inte vet än! Haha! Ha en skön fredag alla sötfisar!

Pussiluskan!
e.

Ööh..en bok?

Kapitel 1 - Ann på besök i Kalmar

Förrförra helgen (shit vad längesen jag bloggade egentlien!) var Ann hemma från Stockholm o hälsade på! Vi hade en liten miniförfest här, jag, ann, mats o lina. Men det var inte mindre ös för det! Hann med både Singstar och lappleken! O upptäckte nya goda snacks - Estrella Popdelight! mycket mumsiga! Vi gick ner på stan framåt halv tolv och satte oss på Mollys en stund, sen kom min älskade blondin som jag inte träffat på flera veckor, ville aldrig sluta kramas. Vi drog med alla till Vallen, orka kön på Harrys lixom! Sen skakade vi rumpa hela kvällen! Efter vallengick vi alla i samlad trupp till Maxims, vissa skulle köpa cigg o jag skulle ta ut pengar till Ann, fick låna till det svindyra inträdet på vallen, men då var jag ju tvungen att köpa ngt, så jag skulle köpa frukost till Hilda... Billys panpizza!!! Så himla kul! Sen gick jag hem o sov som en stock!




Kapitel 2 - Mackan och Annas bröllop

Dagen innan midsommarafton åkte jag, patrik, jonas o anna i annas toyota corolla till Gbg. Resan gick bra men när vi skulle hitta först Figge på Backaplan o sen Pierre på Linnégatan blev det lite bekymmer, men till slut hade vi installerat oss på vårt lilla boende på Övre Husargatan och slöt upp med alla andra på Linné Bar! Det var en hiskeligt massa folk där, typ alla som skulle på bröllopet och var kompisar med Mackan, eller släkt med honom eller Anna! haha, tom bruden och brudgummen kom dit o tog ett par glas vin! En trevlig start på helgen i Gbg!



På själv bröllopsdagen öste regnet ner, men trots det lyckades jag o patrik träffa Pierre o Maria på det enda öppna cafét på hela Linnégatan för lite frukost, Maria var lite bakis o fick en Ipren! Sen blev vi lite stressade, iaf jag o Maria som skulle hinna piffa oss på typ bara en timme. Men vi hann och vid lite över tolv kom Jonas o Anna upp till oss, vi tog varsin kall o sen åkte vi till förfesten hos Dennis. Jag vet! Föfest innan kyrkan, helt sjukt men riktigt rolig!! Drack lite Rosévin och sen bar det av mot kyrkan. Ganska stor trafik till toaletten från brudgummens sida av kyrkan!! Hmm. Vigseln gick snabbt och utan bekymmer. Best-man-Pierre diggade loss till Ted Gärdestad och jag upptäckte att en annan hade likadan klänning som jag! Vi åkte buss till Trädgårdföreningen och sen var det middag med massa (faktiskt lysande) tal och mycket vin! Vi satt med Pierre & Maria och Bempa & Johanna, kunde inte blivit bättre!! En asduktig trubadur spelade och alla dansade som bara den! Jag förökte para ihop Hilda och Dennis via telefon... tror det gick ganska bra! Haha! Dansade som idioter till sent o sen åkte vi taxi hem. jag o Maria satt i baksätet och hittade på egna hejjarramsor om Kalmar FF som vi sjöng för taxichauffören! Lyckat!

Dagen efter var vi sjuuukt bakis. Iaf jag o Anna! Träffade Pierre, Maria, Dennis, Erik, Jonas o Anna på ett mysigt litet fik och åt frukost! Sen åkte vi 5 timmar i bil hem till Kalmar igen! En mycket lyckad helg!




Kapitel 3 - Min o Josses bokklubb

Ja, det är sant. Vi har en egen liten bokklubb! Vår bästa är Camilla Läckberg! Hennes böcker är sjukt spännande och jag köpte en ny igår som jag snart ska börja med, men först ska jag läsa klart om damernas detektivbyrå! O det bästa är att Camilla Läckbergs två första böcker är filmade o ska sändas som miniserier i svt i höst! Tjoho, så himla bra! Jag har även köpte Stieg Larssons två första böcker. Ska bli spännande för jag har hört att de ska vara bra!!

Kapitel 4 - Heldagen med Hilda igår

Fast först tog vi ordentlig sovmorgon så dagen kanske började vid två, då cyklade vi ner till stan och drog runt där ett tag. Jag köpte mina böcker och även lite kläder på ginatricot. Sen fick vi ett ryck o kom på att vi skulle ut på kvällen så vi bestämde med jennie hemma hos Hilda vid sju. Vi upptäckte i samma sekund att klockan redan var fem, så vi sa snabbt hejdå o drog. Jag lagade ihop en delikat kycklingpasta, piffade lite o cyklade sen till hilly. Vi åt JORDGUBBAR OCH GLASS! Så sjukt gott! Sen drack vi cider och lekte lappleken med några killar jag aldrig träffat innan! Jag o Hilda vann båda gångerna! Vi skrev massa hästhoppare och hästar så det var hur lätt som helst! Hehe! Sen drog vi till stan o gick först till Harrys på min begäran, men där var typ två personer där inne, så vi gick raskt vidare till vallen o där dansade jag, hilda o jennie som fan, ägde dansgolvet. Sen träffade Hilda "Lena tungan" så då dansade jag o jennie lite själva. haha! Blev fotade av kalmarcity ett par gånger. ska bli spännande att se! Hade en kanonkväll men Josse skulle varit med oxå! Då hade det blivit perfekt!



Kapitel 5 - Min lediga dag

Det är idag och jag har precis ätit mozzarella och ska slänga mig i soffan nu och slöa! Så himla skönt! Är ledig imon oxå, jobbar sista dagen på Ugley på lör sen börjar jag på H&M på mån. Så nu ska jag njuta av mina sista lediga dagar!

Pussiluring!
e.


Fredagsblogg..

Jag är mitt inne i min ledighet och njuter för fulla muggar! Vädret är ju visserligen inte så bra, i dag är det nästan på gränsen till kallt, får nog ta jackan med när jag ska iväg sen. Ska till köpstaden och kolla efter skorsom jag kan ha på bröllopet, men söta Hilda har lovat att jag får låna hennes om jag inte hittar några, hihi, sällt!

Ska snart iväg och käka lunch med P på table20,  världens godaste mat!! Men tänkte lägga in lite bilder från vår lilla fest vi hade på nationaldagen. Maja, Oliver och William firades, och hela trädgården var full med barn! Vi hade femkamp och åt mormors tårta!

Allt för nu....


Den sötaste nånsin...

Vår älskade Chippen är i katthimlen,
Ord kan inte beskriva hur lessen och arg jag är över att sånt här händer!
Du var den sötaste och bästa nånsin o vi kommer sakna dej!
Sov Gott...


Snart på väg...

...hem till Nöbbele!
har en trädgårdsfest att se fram emot! Imon ska vi fira maja, oliver och williams födelsedagar med hela tjocka släkten hemma i vår trädgård! Femkamp kommer det bli och massa god mat!

Ville bara skriva om att jag äntligen har allt på det klara med sommarjobb och jobb till hösten, till 100%! I juni jobbar jag på BodyShop och Ugley, börjar på H&M Öland i juli, jobbar där sex veckor och sen är jag ledig två innan jag börjar höst-extra-jobbet på ginatricot. ÄNTLIGEN är det klappat o klart! Så skönt!

Men nu måste jag rusa till tåget! Ska läsa min braiga bok "Isprinsessan" Camilla Läckberg!

Pussiluring
e.

Rivstart av sommarlovet!

I Fredags...
Skrev jag först tentan, tror det gick okej, men det är alltid svårt att säga! Sen städade jag iordning lite här hemma, gick en runda med Q, var på systemet och så köpte jag lite kläder på H&M. Hade förförfest här hemma, själv med Q o ett par glas vin! Mötte Hanna o Filip utanför Maxims och sen gick vi till klassfesten, hade en askul förfest hos Johanna tillsammans med kanske halva klassen!? Vid halv tolv typ, tror jag, gick vi till Vallen i ösregnet, det verkligen ÖSTE ner, väldigt lämpligt att ha plattat håret just den kvällen! Nåja, väl där skakade vi rumpa på utedansgolvet, var ju inte så mkt folk där pga vädret men vi hade kul. Hittade en Josse och en Jennie på dansgolvet oxå skskade lite rumpa med de oxå! Väldigt trevligt! Tror jag o Hanna gick runt halv två, den där tequilan var spiken i kistan! Haha! Vi upptäckte en staty på vägen hem och poserade vid den både två, bildbevis finns, men de håller vi för oss själva! Jag är så glad att allt verkar ha ordnat upp sig, tyckte så synd om dej i fredags men tur att det mest var ett missförstånd!

I Lördags...
Vaknade jag oförskämt fräsch vid nio, upp o duschade och iväg till jobbet, sålde huuur mycket som helst och blev ganska trött! Men på em kom lillasyster till Kalmar, vi dräpte en bakisPizza på Athena vid fyra sen var det hem och piffa igen, denna gången åkte sverigetröjorna på, över klänningarna, vi såg ut som fan, men skit samma, med tröjor o svett-less  traskar vi ner mot stan för att hitta nånstans vi kan kolla på fotbollen, vi såg ut som två despon som gick runt där i våra tröjor o letade! Vi hittade inget ställe så vi cyklade till Olla ist, köpte med en oss en påse chips o lite choklad... o några cider med såklart! RUSKIGT spännande match, vi slets mellan hopp och förtvivlan men till slut blev det 3-0 till sverige! Tjoho! Vi cyklade hem igen och öppnade skumpan! Här hade vi lite förfest med Tessan, Niklas, Johan och Mårten. Vi spelad lappleken och åt ännu mer chips! Framåt tolv gick vi till stan, tog en öl på O´learys, en korv hos kinesen på larmtorget och sen gick vi hem o somnade som små grisar, även patrik (=pratkvar) haha, så jävla roligt!

I Söndags...
Jag o maja steg upp alldeles för tidigt, men fick frallor o kokt ägg till frukost som P lovat oss kvällen innan! Sen tog vi saaben och åkte till Kosta outlet behövde lite födelsedagspresenter! Resan dit gick bra, o gissa om det blev jubel när vi mötte en 007 på vägen, vi bara skrek o gjorde high-five! O när vi kom hem till kalmar igen stod 008precis utanför vår port, vi skrek igen! Haha! Söndagseftermiddagen fortsatte med en dusch och sen kollade vi på nästen hela Pirates of the Caribbean II, skulle ju se trean på bio på kvällen så villa fräscha upp vårt minne! Träffade Jonny, Agneta, Kattis o Magnus på T&T vid halv sju, åt en delikat middag o sen skönk vi ner i biostolarna! Men måste säga att filmen var sådär, Jonny o Kattis somnade och jag var sådär imponerad. Det som gjorde det värt att kolla vidare var två män vid namn Depp o Bloom! =) Somnade sen som en klubbad säl och idag har jag jobbat på BodyShop!

Imon...
Ska jag jobba på Ugley först o sen ska jag ta tåget hem vid sju. Ska ju ta trädgårdsfest för Oliver, William och Maja på onsdag, men släkten på plats och en femkamp utöver det vanliga! Haha! Därför ska jag börja packa lite nu, för just det, ska vara på InterSport imon vid halv tio på intervju om ev extrajobb till hösten! Fullt upp imon med! Jag saknar Hilda... hon här så långt bort! Men hon njuter nog o dricker kroatisk öl! Hihi!

Lägger ut lite bilder från klassfesten! (Hanna, det sista är från vår promenad hem! Fan det var ju helt galet, det måste vi göra om!)

Tjingeling!
e.