Valborg

Hej,
idag är det valborg och vi har grillat för första gången iår, ja, själva alltså... fick ju grillat av jonny o agneta för ett par veckor sen! Jag sammanfattar i punktform och återkommer mer detaljerat en annan gång...

* Har flyttat från smålandsgatan till fabriksgatan, trivs som fisken i vattnet, bilder kommer inom kort!
* Maja o Frida är på resa genom europa, rom igår, neapel idag, följer deras resedagbok hela tiden!
* Ugley ska stänga igen, snyft, lite sorgligt... dags att leta nytt extrajobb?
* Hade tenta förra veckan, kan gått hur som helst men det är en av anledingarna som jag inte hunnit blogga!
* "Nya T&T", Table 20 har öppnat, Mr.Tack och fru serverar ASGOD mat, att vi kommer hänga där!
* Igår var mina päron i kalmar o hälsade på, var på ikea o åt hos MrTack! Mycket trevligt!
* Hilda e hemma i Vmo i helgen, men tack o lov var hon inte på Ica när nån körde in med bilen i entrèn! TUR!

Nu väntar jag bara på att vissa gäster ska traska hem så man kan få sova... hehe, lät kanske lite elakt, men Tessan kom inte, Niklas gick för en timme se, Karin gick typ nyss o nu är det Johan o Mårten o två tjejer kvar som sjunger SingStar för glatta llivet... själv är jag lite trött! Imon ska vi spela golf!! Tjoho!!

Hoppas alla mina nära och kära haft en bra valborg... typ... Mor, Far, Jakob, Carina, Maja, Frida, Hilda, Jennie, Josse, Anna, Louise, Maria, Kusiner, mostrar, morbröder, farbröder, fastrar, mormor, Pirayor, Björnar, Chippen, Zäta (Usel)... och även alla som jag glömt...för kag vet det är en hel del!!

Skrivs snart igen!!
e.

Tips...

...om ni vill se en bra, men lite hemsk, film ska ni se "När mörkret faller"... grymt bra för att vara svensk film... Vi satt helst fastnaglade hela filmen, den rekomenderas starkt!

O kanske kanske kanske är det det klart nu... blir till 99% flytt på söndag... Tjohooo! Hoppas på besked från CA imon men Anna (som vi ska byta med) hade pratat med tanten idag o kreditkollen var ok, ska bara prata med hennes hyresvärd, men han har ju redan gett oss kontraktså det ska väl inte vara nåt, men jag ska inte fira förrän ALLT är klart!! Men DÅ ska det firas ordentligt... men Hilda, det är lite synd att du e hemma i Vmo i helgen, Qvintus hade ju behövt lite sällis, men maja kommer o hjälper till, tror nog hon agera lektant en dag!! Hihi! o tänk sen när du kommer till kalmar igen så får du komma till nya lyan direkt o kolla! =)

O alltså hallå!!! Vem såg Desperate Housewives idag??? Helt sjuuuukt bra serie!! Idag var det ju löjligt spännande och jag bara toklängtar till nästa avsnitt, det kommer ju för övrigt att tittas på i nya lyan förhoppningsvis! Hihi!

Imon ska jag upp ganska tidigt o träna, sen ska jag o P o Agneta till ikea o köpa stolar till henne o sen borde jag repetera lite inför duggan på torsdag o på kvällen, hör o häpna, ska jag gå modevisning på Ugley... Är lite nervöst o inte helt lockande, men är väl bara att bita ihop! Tur att jag har en liten hejarklack där iaf! =)

Sov Gott!
e.

Helgen...

Det här har varit en galet rolig helg.... det började i fredga snär jag först var duktig efter att ha jobbat hela dagen gick o tränade, sen piffade jag mig o mötte sen upp Ann, Jonas o Mats på Mollys, vi satt där ett bra tag o snackade, drack cider och hade allmänt trevligt! Kom hem o sov gott vid typ halv ett...
På lördagen jobbade jag först, som vanligt, sen cyklade jaghem o med schalgermusik ur högtalarna var det återigen dags för piffing, sen hoppade jag upp på min cykel och drog till skräddartorpsvägen o fest hos Jennie i nya lyan... Det blev halt galet o hur kul som helst... vi dippade nyttiga saker och lekte TopModel...haha! Jag hade 121 nya kort i kameran efteråt... Tjoho!! Lägger upp några här så ni alla kan se hur kul vi hade... men Jennie, vad var det för låt vi sjöng helt hysteriskt till? =)

Sen ÄGDE vi dansgolvet på palace, inte så svårt med tanke på att det typ inte var speciellt många där, men oj oj vad kul det var!! Sen som jag som en stock den natten med...

På söndagen tog jag det först aslungt o kollade på "Vänner" ÄLSKA! Sen åkte jag o P till öland o fick årets första GRILLAT! Det var orättvist gott, bakad potatis och fläskfilé... MUMS!

Tusen Tack partypinglornaför en gryyyym helg!! Tycker lite synd om Josse o hennes öga, men snart slipper du medicinen!!! :)
Pussiluskan
e.