Snabb Torsdagsmorgonsblogg...

Jag sitter och äter frulle nu, ska snart till skolan...som vanligt. Vi har helt sjuuuukt mkt att göra nu....ser verkligen fram emot sommarlovet, det kommer komma välbehövligt iår kan jag lova!!

O träningen går bra, var där i går igen o funderar faktiskt på att gå dit en runda i em oxå...för jag har ju som belöning att när jag tränat får jag sola...o det behövs ju till modevisningen på onsdag!! Men vi får se... jag kör varannan dag träning egentligen så hmm... kanske!

Igår var det fotboll och sverige vann inte mor irland, så himla tråkig o trist match, vi satt hemma hos Tessan o Niklas med ett litet gäng, det var så trevligt så, men oj oj vad trött jag var när matchen var slut, så här mkt tid i skolan tar verkligen ut sin rätt, jag är trött jämt!

Sen vill jag som avslutning passa på och säga att ja HATAR KÄRRINGAR!!! Både CA-kärringar och HIK-kärringar. CA kommer inte kunna ge ngt besked förrän nästa vecka och vår LAB-lärare är kärring personifierad, herregud!!  var inte så jävla sura och bitchiga!!! MORR!!

Nu ska jag till skolan....som sagt!
I helgen kommer Ann, så himla kul, tjohoo
Häj!
e.

Duktighet...

Jag har varit ganska duktig idag, först släääpade jag mig upp ur sängen alldeles för tidigt, var i skolan 8.15 för kursintro. Ganska tuff kurs tror jag, mkt labbar o lektioner i största allmänhet! Men vi får väl kämpa på! Slutade vis 12 och då sycklade jag hem, gick direkt ut med Qvintus i vårsolen och gick ner på stan och köpte kursbok för 629:-, EN bok, It better be good!!! Sen handlade jag lite mozzarella och gick hem. Efter det god vänner, gick jag och tränade.... oj, inte klokt vad konstigt det känns att skriva det! haha. Men det gick bra och nu är jag helt slö!!

Ikväll ska jag o Hilda åka o handla massa GI-nyttiga saker på maxi, jag får nog dock handla lite sparsamt, OM vi nu ska flytta till helgen och så vidare... men om bara de där kärringarna uppe på CA kunde ge besked nån himla gång. Blir så trött på den, vi ringer flera gånger om dagen, men antingen är de på möte, upptagna med besök, gått för dagen eller i telefon. MORR!!!!! Imon ska jag ringa och ringa och inte ge mig förrän de gett ett besked!!!

Nu ska jag ta det luuuungt en stund, det får man när man tränat! :)

Ha en skön vårkväll!!
e.

Nu har jag tentat

Kändes okej, tyckte jag hade koll på de flesta frågorna, hoppas bara att man inte svarade för tunnt! Men mina två favoritfrågor kom, vad som händer i en synaps och fåglarnas anpassning till att kunna flyga!! Hihi.

Nu ska jag dra til Nautilus o sen ska jag ner på stan o fira att lönen är här och tentan är gjord, blir nog sushi med Hilda o Josse!

Tjoho, härligt med helg!!!
e.

tentaångesten har vaknat

...precis som den brukar göra såhär ett par dagar innan det smäller. Min taktik nu är minnesregler, korvstoppning och lära mig hela meningar utantill... Haha, får se hur den taktiken funkar! Har suttit i bibblan från nio både igår och idag ocg sen har jag suttit själv på kvällarna och repeterat och försökt få in det  i huvudet! Om alla lovar att hålla tummarna på fre klockan åtta så kanske det kan gå vägen!! :)

Idag fick jag ett brev på posten... hur kul som helst, när fick man det sist liksom! Det var från min bästa lillasyster maja som tyckte att hon aldrig fick post, så nu skulle hon skicka till mig så hon fick ett tillbaka... o jag har skickat ett själv idag... jadå, så det kommer nog imon eller nästa dag! Maja hade hur som helst varit på Bingokväll o vunnit termomugg o fröpåse.... Här snackad vi überlyckad kväll liksom... haha, så himla roligt!!

Nu ska jag gå o lägga mig så jag orkar med min tentaslutspurt imon!

Nattipuss
e.

Tisdag

hkda

En vårig bild av slottsallén...

Igår var jag asduktig!! Först var jag i skolan och klarade duggan, Duktigt1! Tjoho! Sen kom jag hem o satt i soffan o pluggade i flera timmar, gjorde Clas alla 74 frågor, Duktigt2! På kvällen var jag o P på Nautilus o fick våra Gymprogram, Duktigt3! Resten av kvällen slöade jag bara i soffan, men det var jag värd! Hihi

Idag har jag, Helena, Hannah, Micke, Danne o Olle pluggat i bibblan, till sisådär halv tre kanske. Känns okej, men jag ska kolla på lite detaljer runt speciellt njuren och embryologin ikväll! Ååå vad jag vill klara den här tentan!!!

Borde åka till maxi i handla lite mat idag, med betoning på lite för förhoppningsvis blir det flytt snart o då behöver ju inte precis frysen vara full! Frågan är nu om man ska handla först o plugga sen eller tvärtom... nä, jag tror det är bäst o hadla först...Så kan man ju köpa lite plugg-gott. För ja, jag erkänner. Denna veckan har jag paus från mitt extremnyttiga liv (Haha) för det är tentavecka o det kräver choklad! Sådetså! Men jag börjar på måndag igen... hehe!

Allt för nu...
e.

Tentavecka...

Idag klarade jag min dugga!! Tjoho! Det var skönt så kan man fokusera på tentan nu... Ååh, jag har lite tentaångest redan. Känns som man har okej koll på det mesta, men jag måste träna in detaljerna bättre!!! Idag ska jag stenköra med CD:n  och bilderna i boken o fr.o.m imon är det bibblan som gäller!!

Helgen var lugn o skön, mys med Hilda i fredags och häng på öland på lördagen, o igår gott folk var jag o köpte träningskort o simmade en stund, duktigt av mig! Ska på intro-grej på gymmet idag! :P Men kanske måste gå o köpa nya träningsskor innan... har bara gamla slitna joggingskor o de kan man ju inte ha! Hihi

Ha en skön måndag!
e.

Min Vårhund!

Min V?rhund!

Här ligger min vårhund i solen och tar igen sig efter att ha sprungit efter pinnen typ hundra gånger.... Vi var ute o njöt i enochenhalv timme idag, underbart! Däremot hotar SMHI med att det ska bli kallt i helgen, jag har valt att inte tro på det!

I förrgår var vi o kollade på en skiiiiiiitfin lgh! Vi ska ge besked på söndag om vi vill ha den, och det vill vi, men har ett par till vi ev ska kolla på, om vi däremot inte får kolla på de andra så tar vi den vi kollat på för nu orkar vi inte jaga mer... är så trött på folk som aldrig svarar eller e hemma! Morr!

Nu ska jag ta och piffa lite, jag kommer aldrig slå hildas piffning, för hon piffar så in i helvete idag! Haha! Sen blir det dippa o mys o "Så ska det låta" ikväll, o så hoppas vi Lasse får lämna "Let´s Dance."
 
Ciao!
e.

Vår!

V?r!

Jag var ute med Qvintus idag o tog lite vårkort, det kommer mer sköna vårkort så småningom, av nån konstig anledning är de ofta på blommor, träd o natur i största allmänhet, men det är ju lixom där våren märks!

Tillbaka till Desperate Housewives! Såååå bra!

Puss
e.

Våren har kommit!

Hoppas den gjort det för att stanna oxå! Så underbart med lite sol, lite fågelsång o möjligheten att kunna gå ut utan massa tjocka kläder! Jag o Qvintus har precis varit ute en långrunda, skönt! Vi träffade på min förra VFU-lärare oxå,det var så trevligt så, pratade en stund med henne o sen traskade vi vidare runt Stensö, vi gick förbi Hildas fönster, men det verkade inte va nån hemma där än!

Annars vet jag inte om de hänt så mkt spännande i helgen eller idag, vi skulle ju kollat på en lgh i sön, men människan svarade inte när vi ringde så nu skiter vi i honom o hans lgh. Orkar inte hålla på o jaga människor hela tiden!

Jag har pluggat lite idag, men alltså Uffes frågor e ju inte att leka med, så krångligt skriva o flummiga så man fattar typ inte vad man ska svara på ibland! Så surt, men det går sakta men säkert framåt iaf!

Till sist vill jag Hurra för Helena o Martin som förlovade sig i helgen, Hurra, Hurra, Hurra HURRAAA!! Hoppas ni hade en kanonmysig helg på alla sätt o vis!

Nu ska jag.. vet inte... GI-surfa tror jag... haha!
Puss
e.

RÄTT LÅT VANN!

Ja, det sammanfattar väl ganska väl vad jag tycker om årets melodifestival! Jag, Patrik o Ludde hade lite schlagerhäng igår o alla fick tippa på två låtar! Jag satte in ettan o tvåan utan att blinka, Ark o Andreas var mina bästa o hur bra gick det inte lixom!? Hihi!

Idag ska vi kolla på iaf en lgh, kanske två! Ska ringa nån människa nu o kolla om det passar idag! Spännande! Hildas morbror Fredrik tyckte det vore en bra idé om vi ville flytta in i den vid nya netto för då blev vi ju grannar med de, Fest varje dag lixom! Haha!

Min lillasyster är så rolig! Hon var på släktkalas igår o när hon kom hem var hon bara tvungen att ringa mig o avreagera sig, hon skrek o höll på i säkert en kvart, ja, ni kanske kan lista ut att hon inte hade väldigt roligt på kalaset! ;-)

Söndags-dags...
Pueeslipuss!
e.

På gång...

Det är mkt saker på gång just nu...

- Melodiestivalfinal. Heja The Ark! Sarah ska bli tvåa o Anna Book sist.
- Tentaplugget är äntligen igång, kör stenhårt på instuderingsfrågorna o hoppas det räcker!!
- Våren e oxå på gång, tro det eller ej, men det börjar bli varmt o grönt så smätt, Underbart!!
- Ugley o verkligen på gång, massa snygga vårkläder o en orättvist het jacka som man bara älskar!
- Jag e oxå på gång, massa långa raska promenader med Q o nyttig mat börjar ge resultat! Härligt!

Idag har jag jobbat på ugley = provat nya kläder, pluggat o druckit kaffe med Hilda o Josse! Trevligt! Ska jobba fre, lör oxå, det blir klirr i kassan det! kan behövas om vi nånsin hittar en lägenhet! Ska kolla på en vid nya netto imon o en vis rostad förhoppningsvis i helgen! Men vi e kräsna, byter inte bort vår älskade lilla lya för vad som helst! Hihi!

Vill passa på att önska Olle, Micke o Danne en trevlig whiskey-plugg-kväll imon, fårväl se hur mkt som fastar, om det funkar ska jag o Helena ha likör-plugg nästa helg... hehe!

Nu ska jag kolla på Aschberg (=stenhård) o sen ska jag nanna!!
Pussiluskan
e.

Så mycket att skriva om...

Ja, vad ska jag börja!!? Från början kanske e bäst...

Fredag - Tog lite lagom sovmorgon o satte mig på tåget hem vid elva. Lugn o skön tågresa med nästan inget folk alls på tåget! Skönt! Min snälla mor hämtade mig i Lessebo, vi handlade lite mat, åkte hem, gick en runda sen åt vi mozzarella. Jag färgade håret på modern o sen åkte jag till fannie o lekte med william. sååå underbart söt..."musmusen". Hihi. Vi åt brownies oxå, fannie gör de godaste brownisarna i hela världen!! Mums! Vid åtta hämtade jag farsan o pidde som varit på after work o spelar poker. Sen var det hem till tomatsoppao så ska det låta!

Lördag - Åkte in till stan med päronen o kollade på kök, hittade massa fina. Sen köpte vi kostym o skjorta o slips till farsan, så himla snyggt blev det! Tack vare mig! hehe! Vi åt (nyttigt) på Max o sen handlade vi på världens roligaste affär, Citygross! Där finns ALLT! Jag fick en fruktskål o vita o rosa drinkpinnar, så fina! På kvälllen dippade vi grönsaker o drack vin o kollade melodifestivalen. Maja kom hem framåt kvällen o vi sjöng lite singstar innan vi skulle sova! Trevlig kväll! O vad jag inte visste då, men vet nu, är att Fannie o Manuel åkte till BB den kvällen...

Söndag - Sovmorgon! Sen låg jag i soffan o kollade sport hela dagen, vasaloppet, femmilen, slalom, friidrottsEM o lite till, men mitt i allt det här ringde mobilen... "Dolt nummer", det var fannie... "Det är klart nu". Hihi,så himla kul. MILTON kom till världen den 4 mars 2007!!! Hurra hurra hurra HURRA! Allt hade gått bra o väldigt fort!! På kvällen kollad jag o maja på film, "Djävulen bär Prada", Helt okej film! Sen kollade jag på "Possesion" den var inte lika bra, men ganska spännande!

Måndag - Sovmorgon! igen! åkte med maja till stan o gick en sväng i affärer, köpte presenter till Fannie o Milton, maja köpte coola röda handskar o jag hälsade på Carro på BodyShop! Sen åt vi morötter o FullkornsMcFeast på McD, mkt smaskigt!! Efter det åkte vi till BB o fick träffa den lilla fisen, så hiiiiimla liten o söt, med massa hår.Fannie fick lite välbehövlig choklad o jag o maja bara "åh:ade" oss i en halvtimme typ, sen lämnade vi en hungrig Milton o åkte en runda o kollade på hus innan jag satte mig på en knökfullt tåg tillbaka till kalmar. Tv-kväll!!

Idag - Hade skola 9-16, sååå segt. Dissektion av damm-mussla o sjöstjärna...hjärta=gegga, allt annat=gegga. Det var så tråkigt, man såg inget kul alls! Blä! När jag kom hem höll Q på o kissa ner sig, haha, nädå, men vi gick direkt ut en ordentlig runda o överraskade sjukling-Hilda med rosa tulpaner o kuckelimuck-medicin, när hon väl öppnade dörren vill säga! Haha! Så nu kommer hon bli frisk fort som bara den! =) Sen lagade jag mat, kyckling o masa grönsaker, jag är så nyttig nu.. har hållt i över en vecka nu, Tjoho! haha! Blir lite TV ikväll o så ska jag göra en nyttig hallon/blåbär-smoothie sen... mums!!!

STOOOOORA KRAMAR O PUSSAR TILL....
- Familjen, tack för allt mys i helgen!!
- Fannie o Milton, ÄNTLIGEN!
- Hilda, bli frisk snart älskling! Ses imon!
- Mig själv, jag e så duktig som är så nyttig, klapp på axeln! haha!

Ut på nya äventyr!
e.