Påskdagen 2008

Ja, då var väl påsken snart över. och jag har klarat mig igenom den utan att äta godis, förutom nån liten bit 70% choklad såklart men det får man äta! =) Så resan mot pool 2008 fortsätter i samma glada anda! Ska snart åka till jobbet och träna på självdiciplin, det står nämligen ett världsrekord-stort påskägg fyllt med godis i personalrummet, än så länge har jag klarat mig från sockerfällan, men det är inte lätt!

Jag hade nog inte så mkt mer att säga idag, men jag hoppas alla haft en bra påsk trots vädret och hilda, hoppas VERKLIGEN du mår bättre o att hostan gett upp!! jag ringer ikväll! Löv ju!

Peace!
/e.

Skärtorsdag!

Ja nu är det bara en knapp timme kvar av min VFU för denna gången. har haft min sista lektion idag och nu pysslar jag med det sista innan jag beger mig. Har rättat de sista proven, kopierat lite grejer, städat av mitt skrivbord och så. ska bara kopiera lite svar från ett av proven så olle o jag kan jämföra o diskutera på VFU-uppföljningen. Sen ska jag ha en underbaaaar eftermiddag. På vägen hem ska jag stanna på meddo o sola, sen ska jag hem o ha hemmaSPA, denna fantastiska uppfinning som jag bara ääälskar. Sen ska jag o patrik ta en sväng på stan, kanske handla lite och ikväll ska vi till tessan o niklas o dricka vin. kan det bli bättre lixom???

Och mitt nyttiga liv går fortsatt bra, det enda jag verkligen saknar är bröd. men men... så småningom får jag ju äta det igen (de nyttiga sorterna iaf! haha!

ha en underbar skärtorsdag allihop!
/e.

Burr!

Jäklar vad kallt det var att cykla till skolan idag, det var mössa och vantar på. O snart ska jag cykla hem, bugg igen! Är nämligen bara i skolan nu o "vaktar" en elev som skriver prov, när hon e klar har jag hål till 14.40 då resten av hennes klass skriver. Under den tiden ska jag hem o äta o fixa lite grejer! så bara för att det är extra kallt idag ska jag behöva ut o cykla fyra gånger!!!

Annars då... jo mitt nyttiga liv rullar på, det går sakta men säkert åt rätt håll. Så ska nog slippa skämmas på stränderna (läs vid poolen) om några veckor. Så nu hoppas jag verkligen att jag kan komma ifrån skolan den veckan utan att få massa uppgifter i släp. Då stannar jag hemma, inte värt att ha rest på grejer sista året, så hoppas HOPPAS!

Läste precis att Klüft ska sluta med sjukamp o hoppa längd o tresteg ist, kunde hon inte väntat med det tills efter OS!! Nu kommer vi ju kanske bara få en eller möjligtvis två medaljer, om inte wissman kutar på så in i... vill säga. Men Kallur o Holm är väl de vassaste kandidaterna för medaljer iaf. Jag tror inte Klüft kan ta medalj i längdhopp eller tresteg, så jag tycker det är lite trist. men men, det är väl bara att gilla läget!

Nu ska jag rätta provet hon skrev och sen ska jag väl fördriva tiden fram till 14.40, meningsfull dag!!

/e.

Måndag 080317

Hej hopp!
Jag är inne i ett stim! Idag har jag nämligen STORstädat och rensat garderoben,den blev en sopsäck full med kläder som ska skickas till kupan eller ngt liknande. Men först gissar jag att hilda o mor min vill kolla igenom klädberget och det får de! :) Men det räcker ju knappast för ett stim... det är nämligen så att jag, i fredags, sorterade och slängde massa smink och annat. I söndags var det dags för underklädeslådan o scarfarna, en påse i soporna bara där och idag som sagt garderoben! Imon ska jag ta tag i den sista delen, nämligen garderoberna i matrummet där jag förvarar mina älsklingar, skor, stövlar, väskor o jackor. Ska sortera o städa, inte så mkt jag ska slänga tror jag, det bär emot o slänga skor lixom!

Annars så är det tre dagar kvar på VFUn, känns helt sjukt var fort tiden har gått. Imon bir en långdag dock, med klasskonferens vid nio och en vid halv fem, puh! men de sista två dagarna är ganska så lugna, ska ha ett par prov, rätta de och lära NV-ettorna om monohybrid klyvning. sen är det påsklov! Eller ja... kommer tillbringa fre, lör, sön, mån, tis, ons på H&M så det blir ju inte så värst mkt lov. men det blir finfina pengar! Åker nog hem på tor-fre för lite minilov iaf och sen hoppas jag frida o johan kan komma på lördag som vi bestämt en gång för längesen!

Nu ska jag ta o slappa ner i soffan!
Ha en skön tisdag alla o hilda, jag hoppas hoppas att hostan försvinner!

/e,

Den jobbiga dagen är över...

...och den blev inte så jobbig som jag hade trott, den började faktiskt helt perekt med att jag mötte en gaaaanska förvånad hilda på vägen till gyn i morse. "Vad gör du här!!?" haha, hon var så söt o sin fina mössa och ganska stressad, precis som jag. men efter påsk, när allt har lugnat ner sig...då, DÅ ska vi mysa! Hur som helst fick jag mina minipiller OCH jag klarade mig undan stolen! puh!

Sen cyklade jag till skolan och hade två timmars lab med fantastiska BF05C och en mats på besök som skulle kritik-attackera mig. Trodde jag iaf, men han hade typ inget alls att säga, så jäkla gött. Det slutade med att vi (jag o gubbarna) satt och diskuterade om och hur man ska labba med blod i skolan (vi tog nämligen blodprov på lektionen) så det var ju nemas problemas. Efter sista lektionen drog jag till maxi, handlade förnödenheter som tulpaner, 70% choklad och dijonsenap och nu väntar jag på att den ojobbiga delen av dagen ska ta fart, den i den välförtjänta tv-soffan. Patrik lagar just nu lax och snart ska vi mumsa i oss det o sen slappa ner!

Ha en skön onsdag-kväll. Jag ska försöka överleva TopModel utan hilda, kan bli svårt!
/e.

Pool 2008

Ja. det nyttiga livet är igång på allvar. Mot beach 2008, eller hrm, som maja o jag ändrade det till, "Pool 2008" efter att ha hört rosengrens planer ang bubbel på uteplatsen! Har hållt mig på mattan i två veckor och det går ganska bra förutom att det är TERROR att åka o handla i dessa tider då affärerna bara är fyllda till bredden med påskgodis. Inte lätt föt en godisgris som jag. men men... jag håller mig till 70% choklad, som jag visserligen ääälskar. Den med hallonsmak är underbar!

Har ett delmål med det hela fram till påsk, då ska jag ha en ätardag med vad jag vill och sen är det fullt ös till mitt slutmålsdatum 20 april när vi åker till turkiet! heja heja! Utan att avslöja för mkt så är 1/3 av målet avklarat nu!

I övrigt så är jag ute på VFU nu, en-och-en-halv vecka kvar ungefär. Känns trist att det snart är över men ska bli ganska skönt att komma tillbaka till bom om ett par veckor! saknar mina kaffe-kompisar!

Annat som hänt är att jag köpt en box med de tre första säsongerna av LOST, I love!! Även en hel del vårkläder har inhandlats så nu ska jag, när jag hinner, ta tag i att rensa ut garderoben och slänga massa skit, det behövs verkligen!

Ska dra till sängen nu o kolla en film innan jag ska sova, det kommer bli en lååång dag imon av massa oika anledningar, om jag orkar kanske jag bloggar på kvällen och berättar hur den gick! men håll tummarna!

Over n' out
e.