Hysterisk vecka...

Jag tänker inte ens be om ursäkt för att jag inte bloggat på hela veckan. Har sjuuuukt mkt att plugga på till tenten nästa vecka. Suck! Från i fredags har jag ägnat varje vaken sekund (typ) på bibblan och bara sammanfattat från böckerna, nu är sammanfattningen snart ett kollegieblock fullt!! Imon är det slutspurten o då ska de fyra sista kapitlen sammanfattas, då kan jag åka hem med gott samvete på lördag och bugga järnet på årsfesten! Undrar om marco kommer hem från åre? isf ska jag dansa med honom, o med jake, o chrille.... haha! med ALLA! Frida har dessutom lovat att hålla plats åt mig vid deras bord för jag kommer nog preeecis när det börjar, åker bil direkt från öland när jag slutat jobba!

Övriga saker som jag faktiskt hunnit med denna vecka är att hänge en hel del med anna, mkt trevligt. Det var mys i måndags, bibblan i tisdags o onsdags och idag, lunch i går och så kommer vi ses på bibblan imon igen! I like! Det jag däremot inte alls hunnit med är träning, hur illa det än är får det faktiskt vara tills tentan är gjord, sen får jag ta tag i det igen. o nu när jag har hilda på nautilus som tydligen hänger där för jämnan har jag ju nån att haka på, det är bra! =)

Jag ska faktiskt gå o lägga mig nu så jag orkar upp vid sju imon o vara i bibblan vid åtta... eller kanske nio räcker förresten! =P

Hejdå!


Helgen...

Ja, nu var det söndagskväll igen, imon är det måndag och dags att släpa sig tillbaka till skolan. Pust o Stön. Vi ska på studiebesök till reningsverket på eftermiddagen. Hur spännande känns det lixom!? Nåja, helgen har spenderats på måna sätt, I Fredas satt jag i Bibblan typ hela dagen och pluggade, skrev sammanfattningar på ganska många kapitel. Känns bra att ha börjat men det är mycket kvar!! Sen var det slapp i soffan. I lördas jobbade jag, helt sjukt mkt att göra, var på damavd. och ägnade därmed hela dagen åt att tömma provrummen på kläder som folk slängt runt omkring sig! Morr! På kvällen träffade vi Anna o Jonas på Lilla Puben, tog en bit mat och ett par kalla, rysligt trevligt och alldeles lagom, vi hade hetska debatter om vilka som skulle ligga med Bill Gates för 1 miljon, jag o anna skulle utan att tveka göra det! Haha! Somnade som en stock när vi kommit hem! Har jobbat idag igen och hållt koll på dam alldeles själv, roligt men mycket att göra! Nu ska jag inte jobba på hela veckan... ja... jobbar på öland på lör sen år det ÅRSFEST på kvällen! Gud, när ska jag hinna plugga!? Ikväll blir det film och center i soffan, I like!

SÄKERT! Den är verkligen asbra, lyssnar på den flera gånger varje dag... det är säkert! Haha!
Puss /e

Tack!

Tusen miljoner triljoner tack JENNIE, som gjorde min blogg så hiiimla fin!
Jag är nöjdast i världen!


image135


Pussar i massor!!

Ulf Lundell

Kom på nu att jag faktiskt måste ha en blogg enbart om min HUSGUD!


"Det är extrapris på förälskelse och romanser."

image127

Sitter just nu och dricker ett glas vin och lyssnar på "Vinterland" längtar lite smått till julen men samtidigt till sommaren då jag hoppas det blir turné igen, längst fram i Borgholm hittar ni mig då!! Nu blev det en annan låt "Skyll på stjärnorna", gryyym!

"Du vet föräskelsen är en tokig idiot,
du slår igen dörren i ansiktet på honom,
men han klämmer in sin fot"




"Du är vacker Isabella, som ett rådjur i skogen,
som en stjärna på himlen,
som en flicka mitt i natten på krogen, som äppelträdgårdarna i maj runt Kivik,
som vinden, som regnet, som själva livet"



"Det är varmt när man har armarna runt varandra, det är varmt när man sover i en annans famn."

"Hon går förbi här som en doft av hopp,
som ett tåg på en nattlig station, som ett rop i en gränd från en förlorad vän, som en ny religion."




Ja, det var väl ett litet smakprov på det bästa från den bäste! Bilderna tog jag sommaren 2006 i Borgholms slottsruin på Öland, Nu har jag gått över till att lyssna på "Jesse Jamnes"  riktigt bra låt, det oxå! Hihi! Om nån månad släpps tidernas samlingsbox, med 2 dvd, 15 cd och en bok. Tror att tomten har en sån med sig till mig på julafton! I like!

Gå ut och va glad din jävel, gå ut och va vacker och stolt hela vintern!



Hilda - den vilda!



Idag kommer en blogg enbart om Hilda, o gissa varför.... jo, hon fyller åååår! "Vad är det för dag idag? är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Hildas födelsedag, hurra hurra HURRAAA!"



Nedan föjer ett par historier om Hilda, och jag är väl oxå med på ett litet hörn.

Sagan om solningen:
Hilda e min kompis, o idag är vi båda lite som kräftor.... solen tog visst betydligt mer än vi trodde när vi satt där o frös. Hilda är nästan vuxen oxå, för hon kan slappna av när hon solar nu, det kunde hon inte innan för då var hon lite dampig! Hihi. Nästa gång vi solar ska vi ha med fika o musik, idag hade vi bara ett par tidningar och en argsint (kåt) hund. Han skrämde halvt ihjäl en joggare som bestämt kom från ukraina och så kom en liten dvärgpincher som löpte och lilla hundens söta lilla matte (tant) blev lite orolig först men sen lugnade hon sig för hon kände igen Qvintus o visste ju att han var snäll... (fråga joggaren från Ukraina om det!!!?) En annan bra sak som hilda hade upptäckt var "After Eight - any time", små delikata After Eight- kulor som aldrig tar slut!




Sagan om Luciatåget: (Lucia 2003)
20.11 - Hilda anländer
20.14 - Vi väljer kläder, skriver julklappsrim, sminkar oss, fixar håret, övar på sångerna, gör iordning Luciakronorna o stearinljusen.
23.42 - Tiden går så sakta så vi spelar kort o äter pepparkakor i min säng, Hilda vann ordentligt. okej, jag är dålig förlorare!!
00.13 - Sista justeringar, packar ihop allt vi ska ha med oss, går på toa o så.
00.30 - Taxin här. Åker med en jättesnäll taxichaufför, som kör mot enkelriktat o pratar hela tiden om sin färddator, att han varit taxichaufför bara i två veckor och att han bor i Borgholm!
00.41 - 11 minuter och 89 kronor fattigare anländer vi till Skräddaretorpsvägen. Vi är lite nervösa på en pirrigt sätt... o jävligt fnissiga!!
00.43 - Hilda smyger fram till Olles altandörr o fäster en lapp där det står "Släck, Lås upp dörren o öppna, sätt er i soffan och var beredd på det värsta".
00.44 - Vi tänder ljusen, slänger av oss jackorna och smyger mot altandörren
00.45 - Öpnnar dörren och tar ton..."Staffan var en stalledräng..." Olle o Pelle (något överförfriskade!) blir alldeles till sig av förtjusning, vår sång går stundtals över i hysteriska skrattattacker.
00.47 - Nästa låt... "Jag fångade en bräv en dag, men bräven slank ur näven, men lika glad är jag för det, men gladast är nog bräven..." Jubel igen från Olle o Pelle.
00.48 - Hysteriskt skratt o till sist utmarch till toner av "Natten går tunga fjät"
00.50 - Ombytta från Lucia till tomtar, eller iaf med tomteluva på smyger vi tillbaka o har julklappsutdelning, Olle får en leksaks-snopp som vibrerar o Pelle ett stress-less-bröst. Jubel igen!
00.53 - Vi dukar fram pepparkakor, Lussekatter, Glögg och Paradis-choklad. Får varsin ordentlig kram av bröderna bräv och sen fikar vi.
01.28 - Plockar fram FamiljeGeni o börjar spela...Olle håller på o somna. Efter första klassens fusk vinner jag o Hilda... Barnfrågor till oss och vuxenfrågor till pelle o olle (de fattade ingenting!) Kul att spela spel med fulla personer! hehe! Det får ALDRIG komma till allmän kännedom att vi fuskade!!
03.01 - Vi kryper ihop i soffan o berättar läskiga saker för varandra, Pelle blir lite rädd...
04.10 - Diskussionen har gått över i läskiga böcker, andra bra böcker, resor, pelle berättar om sin thailandsresa och hans helikopterplattform till mobil. vi skrattar ihjäl oss!
05.00 - Alla börjar bli ordentligt trötta, vi gäspar i kapp o bestämmer att vi ska gå på stan imon...
05.24 - Börjar packa ihop våra saker så smått...
05.44 - Kramar Olle o Pelle godnatt och iklädda vita linnebyxor nerstoppade i skorna, jacka, halsduk, luciakrona (med glitter) och rött band runt magen (över jackan) tågar vi sjungande Lucisasånger mot busshållsplatsen.
06.09 - Buss 412 anländer och busschauffören tycker vi är jättefina, jag får åka på halv biljett och alla glor på oss!
06.23 - Framme vid stationen, Hilda tar bussen till Smedby och jag traskar hemåt. Tar av princip inte av mig luciakronan på hela vägen hem även att den kliar som fan. Det är bara lucia en gång om året!!
06.41 - Låser upp dörren
06.42 - Möter min hyresvärd i hallen "Oj, det var en tidig Lucia!" mmm...eller sen!
06.43 - Pinsamt!
06.45 - Borstar tänderna, tvättar ansiktet osv...
06.58 - Zzzz...




Helt underbara sagor (hämtade direkt från lunar), som ju faktiskt är bättre än sagor för de har verkligen hänt! Åh vi har haft så himla kul ihop o vi har det fortfarande, varje gång vi ses blir jag så himla glad och mungiporna lixom vägrar åka ner! Lova att alltid vara min spralliga, glada, snygga, underbara och aldeles egna blondin! Älskar dej gumman och hoppas din födelsedag är helt grym!
Nu ska jag ringa och sjunga för dig, det måste man när nån fyller år!

Uss Uss!

Tadaaa... överraskningsfest för Niklas

Om man säger såhär... fågelholk! Det var ungefär så Niklas såg ut när hela vardagsrummet började sjunga Ja må han leva när han helt ovetande traskar in i tron om att jag o Tessan har lagat trerätters till han o P! Hihi! Vi sjöng singstar som bara den, Kattis fick sig oxå en liten smakbit av det. Hördes visst till deras lgh! =) Kvällens höjdpunkter var...
1. Niklas ansiktsuttryck
2. Tessans asgoda snittar (snitzlar)
3. Låtarna på singstar-skivan
4. Tessan o Marys version av "Fyra bugg och en coca cola", film finns!
5. Niklas försök att dölja "sin stora snok" på korten!







Nu ska jag strax pysa iväg till jobbet, känner verkligen inte för det idag, men men...
hej hopp

/e,


Snabbis...

Jag hinner nog skriva några rader innan jag måste åka. Ska jobba på Öland idag och ikväll händer det grejer, som jag av vissa anledningar inte kan skriva om förrän imon! =)

Igår hände 2 mycket bra saker...
1 - Jag upptäkte "Säkert!", helt sjukt bra låtar.... "Vi kommer att dö samtidigt du och jag"
2. Hilda hade födelsedagsfest, bjöd på sjukt god annanaspaj , vi sjöng karaoke och hade riktigt trevligt.. Jag fick ju dock hålla mig på mattan eftersom jag strax ska sätta mig i bilen!

Måste rusa nu...
Puss /e

Daugava!

Den är så himla bra....Lasses nya skiva. Dessvärre glömde jag den hemma hos päronen i helgen, hujedamej. Men de blev glada i alla fall och jag får snällt traska ner på stan o köpa mig en ny! =)

Idag har jag varit ganska duktig, först var jag i skolan på föreläsningni hela två timmar, jag vet, soft! När jag kom hem storstädade jag, sen gick jag o fisen en lång runda vid havet och efter det åt jag nudlar o kyckling-curry. Det var den duktiga delen av min dag, andra halvan har jag ätit center och legat i soffan och kollat på Vänner. haha! Letar efter avsnittet när Monica o Phoebe ska vaxa benen, men hittills har jag inte hittat det!

Ikväll ska Hilda o jag kolla på Top Model, tjoho! Det är verkligen det bästa programmet, fast amerikanska är såklart bättre än svenska, men men...vid åtta däremot är det ett svårt val... "Bonde söker fru" eller "Roomservice". Eller den tuffa sidan av mig vill ju såklart se "Roomservice" medan den lilla tönten i mig vill se "Bonde söker fru". haha. Får se vem som vinner! Haha! Tror det blir heminredning faktiskt...

Nähä, hinner med ett avsnitt av vänner till innan det är dags för ett annat bra program, "Hitta hem". jag vill ta hand om alla söta småkissar som finns!

Ciao!
/e