H A L V T I D

Nu har jag gått exakt, EXAKT halva min utbildning, om 4,5 termin är jag färdig lärare. shit, det har gått ganska fort faktiskt, hoppas andra halvan går lika fort!

Idag hade vi muntlig examiniation på morgonen och efter det jobbade jag på Ugley, vi hade julmöte och lite pyssel, dessutom gjorde jag julshemat, det var ju en lite annorlunda upplevelse! Efter jobbet hann jag precis hem och byta om typ sen träffade jag Louise o Maria på harrys, tog en bit mat och ett par kalla, alla lyckades faktiskt pricka in riktigt goda drinkar. Sen satt i och snackade en stund och jag kom precis hem. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu,  är inte så trött och dessutom har jag sovmorgon imon för jag är ledig. Blir en sväng på stan efter lunch och kanske lite vin på kvällen...

Var e Hilda? I Vmo eller Kalmar.... jag måste undersöka detta. Det var ju så längesen v träffades, säkert en vecka....

Jag har en ny bästa låt.... den om.... "coolaste katten i det långa landet falukorv..." Så jäkla bra den är, blir så glad varje gång jag hör den... "Mister cool....." haha... jag vet att jag är lite efter, den låten hade väl sin topp nån gång i våras, men nu först har jag fattat att den är bra.... jaja.

All lycka.
e.

snabbt om saker...

Jag ska snart gå och lägga mig, men tänkte först blogga lite snabbt...

Hilda e hemma i Vmo o är sjuk... det är så tråkigt, jag fick kolla på TopModel själv ikväll, MollySue åkte ut, fel fel fel!! Innan idag var Louise här på lite fika och sen gick vi en sväng på stan innan hon hade pass. så trevligt så, men inga storköp genomfördes precis!

Har examination imon, muntlig, det är lite konstigt. Man är ju van vid regelrätta salstentor från Natu, och nu är det inget sånt... bara flum! Gött!

Jag ska hem till Nöbbele och gå på årsfesten i alla fall... blir ingen klassfest för mig... jag o Louise tog ett gemensamt (!?) beslut om saken och hon åker till Karlskrona ist. Ibland måste man omprioritera!  Och efter jobbet imon är det inte omöjligt att det blir ett glas eller två på Harrys, hon gick förbi där idag och blev visst väldigt sugen påöl, för nog stilla det suget imon då! haha.

Det var det om det...
Nu ska jag sova!
Sweet dreams!
e.

emmys o hildas day of fun!

Det var igår det...

1. Jag åkte till Hilda i äventyrsbilen, hon hoppade in och sen åkte vi ivåg äver bron...
2. Ankomst till ölands köpstad och efter en timmes rundvandring ungefär,  och två förvirrade besök i den lite halvtaskiga restaurangen åkte vi tillbaka över bron igen...
3. Lunchstopp på IKEA, smaskade i oss tio köttbullar var, med mjölk till, det måste man ha till köttbullar nämligen. Vi hälsade även på anna en snabbis i kassan på vägen ut!
4. Nästa stopp var stan. Vi gick först till optikern och hälsade lite snabbt på Louise, sen gick i tll 3, och hilda köpte en ascool mobiltelefon, en rosa... och på köpet fick hon 300 sms och en mobilpåse! Grymt bra affär! För att fira det fantastiska köpet gick vi vidare till Tokige Ture... o snacka om tokigt... hilda hade presentkort där... det tog nästan slut.... sen säger jag inte mer men mycket godis blev det!
5. Åkte hem hit, lekte med nya mobilen, tvättade, kollade Vänner och var ute med Qvintus.
6. Sen kom en hemlig person hit och ville ha hjälp med en hemlig sak.... så jag och hemliga personen satt vad datorn en stund och grejjade. sen kollade vi allihopa på efterlyst och sen skjutasde jag hem Hida och hemliga personen.
7. Slut på emmys och hildas DAY OF FUN!

Idag har jag haft litteraturseminarie på en asbra bok.  Den heter "Freds bok" är skriver av Maud Deckmar som är mamma till autistiske Fred. Väldigt gripande och riktigt bra! Rekomenderas!

Jag o Patrik har precis fredagsstädat, så snart ska vi upp till Giraffen och handla lite vin o annat gott tills ikväll!! Det är idol ikväll med.... najs!

Ha en skön helg allihop, det ska jag ha... jobbar imon, så kom in o hälsa på om ni e på stan!
All lycka.
e.

Älskade läsare, läsande älskare...

Jag kan se här i min graf att det är en del som faktiskt läser min bogg... det tycker jag är väldans trevligt. men det hade varit ännu trevligare om ni kommenterade lite ibland. Gör det så blir jag så glad så glad.

Idag har jag varit på vad som kan ha varit den mest meningslösa lektionen hittills under AU2. jag tyckte hon bara babblade på där framme och vad kom hon fram till? vad handlade lektionen om? nej... jag kan nästan dra det så långt att jag hatar AU2.... verkligen HATAR! usch, men min kära studiegrupp däremot... er äääälskar jag! haha! imon ska vi försöka redovisa om John Dewey... o nästa dag är det enkätredovisning och nästa dag igen är det litteraturseminarie. fult upp med andra ord....

... och som om inte det var nog så har jag o Patrik totalt torskat på Lost igen, kollar flera avsnitt om dagen o det är ju så spännande så man bara svimmar!!! Blir nog nåt avsnitt till sen... =)

Kommentera mera!
e.

Var är Kelso o Eric?

Helgen som gick...

Fredag: Jag och Qvintus tog ordentlig sovmorgon o gick sedan en liten runda, vid ett träffade jag Ann på stan. Så himla kul att ses igen, vi gick o satte oss på café o pratade o drack kaffe. Sen gick vi en sväng på stan. Vi hade så mkt att prata om att tiden bara rusade iväg, men det var jättemysigt. På kvällen kom Jonas O Ann över på lite middag, bakad potatis, olika röror, kycklingspett o sallad. väldigt gott! Vinet rann ner lätt och vi blev lite glada alihopa, så framåt elva-tiden startades Sing-Star upp och jag tror vi sjöng alla låtar som fanns, jag o ann tävade mot jonas o patrik... Vi vann!

Lördag: Först jobbade jag på ugley, sålde ganska mkt faktiskt. Sen cyklade jag hem och gjorde mig iordning för hildas födelsedagsfest. Vid halv sju rimgde jag på hos hilda o hon öppnade med paniken lysande i ögonen... nja... inte riktigt kanske, men jag tänkte bara hjälpa till lite ju! Så jag gjorde vitlökssås! Sen var det party party, massa trevligt folk och jag tror alla hade askul. det hade jag iaf! Vid elva-tiden stack jag till Tessans o Niklas inflyttningfest, oscar hade blandat en "pinsy-pansy", en slags drink som mest var vodka tror jag! Sen gick vi till palace allihopa och dansade någon timme...

Söndag: Låg i soffan ungefär hela dagen. Kollade på typ 6 avsnitt av Lost och en dokumentär av DaVinci-koden. Blev pizza framåt kvällen och ja, men kan väl säga tt vi inte gjorde många knop!

Idag: Försov mig så in i den i morse... vaknade vid kvart i elva, o började egentligen vid tio. men jag hann komma till grupparbetet iaf o det var ju det viktigaste. Vi satt i en datasal på storchen och ideérna flödade, mest om vilka färger vi skulle ha i diagrammen, men ändå! Sen kom jag hem och städade lgh, diskade, och gick en runda med Q. Lagade sedan en delikat kycklinggryta med ris... lade mig sedan belåten i soffan och upptäckte till min stora gädje att det var "That 70's show", kröp ner under filten och började kolla.... men Kelso o Eric var inte med mer... VAR ÄR DE??? Det var ju inte alls roligt att kolla nu... blä!! Nu ska jag kolla på "Förkväll" ist....

Love.
e.

Zäta

Zäta

Och det här är Zäta, gossigaste kissen i stan!

Igår hann jag med hur mkt som helst kändes det som! Först var jag i skolan, när jag kom hem bytte jag säsong vad det gäller jackor o skor. sommarskorna till förådet och vinterskorna upp. sen slängde jag i mig lite köttfärssås, mums. Efter det hade jag en en väldigt trevlig och väldigt lång fika hos Louise, pratade om ditten o datten. hem o pausade i 10 min o sen åkte jag o P till öland, skulle lämna Kattis bil, handla mat och hämta Agnetas gamla cykel, som jag fått! Äntligen en tjejcykel, jag kan inte cykla på den jag har nu om jag har kjol, för då kommer jag nästan inte upp på den, och sen kan jag inte det här med handbroms... har bl.a. cyklat in i ett staket en gång pga av det! Så det är bra! Sen när vi kom hem åt vi mozzarella och kollade på efterlyst o insider...

Idag fick jag äääntligen sovmorgon, Q sover ännu!! Ska väcka honom o gå en sväng. sen ska jag städa iordning här lite o ha lite hemma-spa, klockan ett ska jag fika med ann, så hiiiimla roligt att träffa henne igen. ikväll ska hon o jonas komma över o käka middag! som på den gamla goda tiden! O snart ska jag upp till henne i sthlm o hälsa på! =)

Det verkar vara fint väder idag.... ha en skön höstdag allihopa!
e.

Chippen

Chippen

En av de sötaste kattungarna i hela världen, imon kommer bild på Zäta... Helgen hemma var bra. Gosade med kissarna, lekte med William, tittade på film med fannie, åt middag på blekingegatan och fick följa med kusin-William på friidrottsträning, väldigt trevligt. Sen firade vi farsans födelsedag och svängde förbi Kosta outlet på hemvägen, men det var inte mkr å ha. Så kortfattat var det en skön helg hemma!

Idag fyller Hilda år, Hurra hurra hurra HURRA!!! jag ska fira henne med dunder och brak, fast kanske inte idag, om hon inte e ledig ikväll... är du? hihi.

Nä, nu måste jag rusa, ska till Louise och äta banankaka som hon bakat, väldigt pyssligt!
ha en skön dag, fast att det är lite kallt och murrigt ute!

Mjau!
e.

femte oktober...

Jag var orättvist trött när jag vaknade idag...masade mig ändå upp och till skolan, det var svårt att hålla sig vaken som det var och det hjälpte inte direkt att föreläsaren hade en riktig godnatt-saga-röst....Zzz... Lunchen tillbringade jag, Louise o Maria på T&T, första gången jag varit där sen ernesto köpte det... inte så mkt folk där, men min pasta var utsökt!
Slutade vid halv fyra, o 16.00 PIP stämplade jag o Qvintus in på Ugley... Suss var nämligen förkyld så Johanna jobbade hennes sista timmar på BodyShop o jag stängde Ugley.

Kvällen har tillbringats i soffan o ett par snabba minuter stormade Hilda in o räddade patrik med sin körkortsbok, nu kan han bli en bättre polis för han kan förklara hur en servostyrning fungerar! Härligt jobbat Hilda!! Hon e hipp hon, var på VIPinvigning med morbror fredrik ikväll... coolt!

Nu ska jag jobba två dagar o sen bär det av till nöbbele på lördag!
Take it easy!
e.

Dagens repliker!

Idag trodde jag att jag hade lektion till fyra, vid halv tolv var vår grupp klar med uppgiften som vi löste såhär...
Jimmy: "Jag gör det här i natt, sen lägger jag ut det på forumet så får ni kolla på det!"
Okej, tänkte vi... gött. Vi ville inte åka hem så jag, Maria o Louise bestämde oss för att gå ner på stan, först skulle jag bara springa upp i lgh o hämta solglasögon o byta väska... Louise o Maria envisades med att följa med upp o kolla på lyan som aldrig varit stökigare!!! O där var Qvintus... "Oh jäklar vad stor och grov han är" sa Maria.... "Hjälp, jag är lite rädd, sa Louise, han kommer bita mig!"
Hur som helst gick vi ner på stan o kollade runt lite, sen åt vi väääärldens längsta lunch på Grafitti, "Ja det är en LITEN VÄRLD vi lever i!!!".  Det var en mkt trevlig eftermiddag!!
Sen gick jag förbi Therese o Johanna på Ugley o kollade läget... hur lugnt som helst! När jag kom hem låg Patrik i soffan o halvsov, jag satte igång med storstädning! "Du... jag kan dammsuga sen!" hördes vid ett tillfälle från soffan!

Efter en långpromenad med Q ska jag nu käka upp mina köttbullar o kolla på extreme home makeover... det är bra tv!

"Ha en skön kväll!" ropade emmy på väg till soffan o köttbullarna!

PS. "Hilda, vill du kolla Top Model med mig imon?? jag vill! Puss!"

söndag!

Idag är det söndag igen, tiden går så fort! o denna veckan som kommer är fullproppad, jag jobbar mån, on, fre, lö och går i skolan tis, to. Direkt efter jobbet på lördag bär det av till nöbbele o fira farsans födelsedag, på söndag ska jag hälsa på oliver o william o mostern, hälsa på fannie o william o magen. på måndag blir det kosta outlet med morsan o maja... o inte att förglömma.... jag ska gosa med de nya stjärnskotten hemma, Zäta o Chippen, småmissar!!

Det är jättemånga som fyller år nu i början av oktober... håll reda på detta om du kan....
2 - Niklas
5 - Ann
6 - Louise
8 - Farsan
12 - Hilda
13 - Tessan
Men jag ska minsann komma ihåg o gratta allihopa!

Frulle!!
e.