Jag veeeet....

Jag borde bloggat för längesen, men här kommer iaf den utlovade bloggen som jag lovat (Hilda). =) Det har hänt så sjukt mkt sen sist så jag vet inte ens vart jag ska börja. Men jag gör så här....

SOMMARFEST
Underbart fantastiskt roligt som vanligt. Helgens bästa var dock: Holgesson, Femkampen, Grillmaten, Hästarna, Chokladhjulet, Vinet efter matchen, Korven, Efterfesten(!), När Hilda somnade, Frukosten (Vem är du?) och ALLA som var där och festade!


ÄVENTYRSDAG
Tillsammans med Hlda, Maja o Frida sprang vi runt på BodaBorg i Karlskrona. Vi klarade 17 av 22 rum och Rune o Nisse LÄR varit ruskigt imponerade! haha! Maten på Max var en höjdare och ja, kort sagt en riktigt lyckad dag!


KALMAR STADSFEST
AKA Kalmar dansar och spyr. Och det fick jag o Hilda lite väl detaljerat bevisat för oss på fre-kvällen när vi försökte rädda två små söta sextonåringar från den farliga alkoholen! Vi försökte även rädda "spyans" söte kompis från att bli en player och uppmanade honom att stanna hos sin tjej! Vi var ärligt talat inte riktigt kloka i huvudet! Men kul hade vi! Vi chockade jennie o josse o en par killar på OLearys, de undrade vilken planet de var på! Hihi! Galen! Sen hänge vi  på Harrys med gänget vi var på förfest hos, det sk VITRYSSGÄNGET! Mange, Erik, Chris o Stefan var ett ypperligt partysällskap, fråga Hilda! Hehe! Jag fastnade på bild på Kalmarcity o Hilda fastnade på bild hos...ja...mig!


GREKLAND

Här ska jag o morsan tillbringa nästa vecka. På måndag åker vi till Lefkas i Grekland. Ska sola, bada. dricka vin, äta god mat, leta Gucci-kopior och njuuuta! Avis? Mohahah!

Det var allt för idag, nu ska vi till Tessan o Niklas o få lite mat o vin, rysligt trevligt!!
/e