Jag borde...

...plugga
...tvätta
...dammsuga

Men jag är inte motiverad för något av det överhuvudtaget. Man kan tvinga sig att tvätta o dammsuga, men att försöka plugga in nåt så det fastnar utan att vara sugen går bara inte. Så vi får väl se vad jag ska ögna dagen åt... har iaf varit ute med Q i slasket nu, fy tusan vilket tråkigt väder

Jag längtar till sommaren!!!!! Då ska jag spela golf, grilla, dricka vin, sola, bada, hänga med folk och bara njuta!! Snälla vår, kom snart så det snart blir sommar! =)

Hoppsan hejsan, nu kom posten o en ny H&M-katalog, Springoffers!! Tjoho, då vet jag iaf vad jag ska göra närmaste halvtimmen! Hehe,usch jag är så dålig!

Ciao!
e.


Nytt liv...

Nu har jag börjat mitt nya liv (igen), i måndags, alltså igår började det!! Nu är det enbart nyttig mat i kylen o framförallt på tallriken och så fort tessan fått en lapp på posten ska vi gå o lösa gymkort!! Men den här gången ska jag nog inte ta ett helt år på en gång... gjorde ju det sist o det vet vi ju alla hur det gick!! haha. Ska se om det kan gå lättare den här gången, hoppas det!!

Idag blev jag visst ledig från skolan! eller jag tog mig ledigt rättare sagt, sååå skönt!! O imon e det Karmadag så då e jag ledig då oxå! Fy tusan vad gött! Däremot har vi fortfarande inte hört nåt om vi får byta lgh med oscar, för hade vi vetat att det blir flytt hade jag ju kunnat packa, men det vill man ju inte börja med innan det e klart!! Om det inte blir flytt i helgen så ska jag åka hem till Nöbbele, sååå skönt, ska gosa med katterna o se om fannie har ploppat ut bäbisen än. Den är beräknad till lördag så hoppas jag e hemma när den ploppar ut! Det kommer bli en tjej, o då blir det nog en Milla, fast jag gillar Lilo oxå!!

O lite meddelanden...
Hilda - ååååh, tyckte så synd om dej idag att de skulle sticka dig i armen o ta en massa blod. Hoppas bara de får reda på nåt vettigt!! Snart kommer P hem, undrar om han ser helt mörbultad ut! han hade tydligen valt att ta pepparspray i båda ögonen!! Hallå lixom!!
Josephine - Jag vill absolut ha lösenordet till din blogg sen... synd att du måsta skydda den, men vissa människor e konstiga (har fått en sammanfattning av Hilda idag så jag vet iaf lite vad det handlar om!) Om du inte har nåt för dig på torsdag mellan 17-19 är det sminkkväll på BodyShop, lite plockmat o lotteri o skitfin ny vårmake! Jag ska säga till jennie oxå...
Jennie - Om du har lust o inte sitter i Nybban på torsdag så e det sminkkväll på BodyShop... hihi. (Fy, vad jag e störd!) Det vore iaf jättekul om du kom, tror jag lyckats få med mig hilda o tessan o maria oxå!! :)
Tessan - snart så... då jävlar ska det tränas!! haha, hoppas motivationen håller sig på topp så vi kan glida runt på Thailnads stränder framåt våren!! Hihi! Jag e ledig hela dagen imon så hoppas du får din lapp så vi kan komma loss!! hihi.

Nu kom pepparsprays-patrik hem, o nej Hilda, det syns ingenting! =(
Vi ska äta tacos nu, både gott o nyttigt! Hihi!

Puss till mina bästa!!
e.


söndagsblogg...

Imon börjar en ny vecka. och inte vilken vecka som helst, emmys o tessans träning börjar! Herregud vad har jag gett mig in på, vi ska fixa trningskort på simhallen imon sen är det bara att böja simma o gymma o vad man vill. Vi ska komma i form till beach 2007. P ska oxå börja träna där... så nu e vi iaf tre st som kan dra dit varandra!! Jag tror nog jag vill simma mest... o lite gym ibland, pass får vi nog se.. kanske ska blanda lite! Ni ska få följa mina träningsframsteg här på bloggen...

Veckan har varit kanonlugn, skola i måndags fm o i fredags fm, sen har jag jobbat lite o haft sportlov resten, så skönt!! Blir lite mer denna vecka men ganska lungt ändå.
Idag har jag, P, Qvintus o Jonny varit på utflykt på alvaret. Grillade korv o drack varm choklad. Det var den trevliga delen, den inte lika trevliga delen var att det var typ snöstorm och iskallt om fötterna! Men det känns skönare att vara inne nu kan jag lova. ska sitta i soffan under filten hela kvälle, blir nya Beck ikväll! Tessan, vi får se om vi tyckte samma om den sen, kan ju diskutera det när vi ska köpa gymkort imon... haha!

Påminner de som läse min blogg att på torsdag är det BodyShop som gäller, vårnyheter o kanonerbjudande klockan 17-19. =)

Min lilla sjukling har fått hosta igen, stackars min lilla blondie, men tror melodifestivalen igår var lite påster på såren, Sarah gick ju vidare!! Tjoho! o på onsdag e det TopModel igen... heja heja, makeover-dags denna veckan, typ det roligase avsnittet på hela säsongen!

Imon fyller min sötaste granne 18 år, Jag hurrar lite här på bloggen redan idag, Hurra hurra hurra till Marielle på födelsedagen!! Kom till Kalmar o festa snart! :)

Dags för soffan....
Over n' out!
e.

Snabbt om helgen...

Fredag - Super-duper-dunder-mys med Hilda, vi dippade, drack vin o kollade på Så ska det låta, det är ju världens bästa program!! DANIEL SJÖNG SARAH!!! Vi bara skrek o sjöng med som fan! Hihi, det är verkligen vår låt!! =) Sen surfade vi på youtube.com o sen kom QP hem o så hängde vi lite... hehe

Lördag - Party! Det var melodifestival/singstar-fest hos Tessan o Niklas, mkt trevligt hade vi, rätt låtar gick vidare och alla blev goa o glada, särskilt Niklas o Patrik haha. Jag o Tessan bestämde att vi ska åka på semester ihop!! Så roligt!! Sen gick vi till palace o jag dansade arslet av mig med min blonda lilla danskompis! Det var så himla roligt!

Söndag - Idag har det varit sportsöndag med både alpina VM o skidskytteVM, brons o guld till Sverige, ANJA ÄR GUD! Sen åt jag o P på McD o snart kommer Niklas o Tessan o vi ska spela Cluedo!! Jippie!

Det var snabbt om helgen, nu börjar en ny vecka... suck!
Pusselipuss
e.

Snöhund

Snöhund

Ja det kanske är svårt at tro, men det är faktiskt en hund på bilden under all snö, här ser ni en som älskar snön! Var ute i förmiddags o rullade oss i snödrivorna, eller ja, inte jag så mkt, men Qvintus har väldigt kul just nu!

Jag hade en riktig babblig promenad hem från skolan idag, först gick jag förbi Intersport o där såg jag en niklas som verkade ha lite trist, så jag gick in i babblade lite, sen gick jag till Ica o skulle handla lite creme fraiche (till köttfärsåsen) då träffade jag klasskompis-Hanna i kön o babblade lite med henne, sen var jag ju tvungen att hälsa på Helena på BodyShop o när jag väl lämnat baronen o promenerade hem stannade jag till på Ugley o tog ett gelehjärta o hälsade på Camilla, sista stoppet innan köttfärsåsen blev en liten pratstund med Kattis på H&M, det tog över en timme att gå hemfrån skolan... haha, stabilt!

Imon ska jag mysa med min favorit... å det var så längesen, ska bli så mysigt, jag funderar på att kanske färga håret oxå... *funderar*. Men nåt som e säkert (eller jag hoppas det iaf!) e RÖDVIN! Vad säger du blondie? Jonny fyller år imon oxå, kanske hinner fira lite innan myset annars får vi lösa det på nåt sätt!

Nu ska jag fira att bilen gick igenom besiktningen o dippa lite nachos, åååå vad gott deeet eeeee!
Ciao!
e.

vitt...

allt e vitt, vitt vitt... natten till idag och hela dagen idag har det inte gjort annat än snöat. Jag tycker det är lite piss faktiskt. Eftersom alla vet att det aldrig blir ordentligt skottat här i kalmar så kommer det vara halt o sen blaskigt hur länge som helst, bläää. Den ende som är glad är Q, han älskar snön!

Jag hade ambitionen att blogg igår, men det var nåt knas med hemsidan så jag kunde inte logga in o nu har jag glömt vd det var jag skulle skrivit om igår. snopet! eller jo, det var lite om att jag testade på grejjen att vara sportkommentator via msn till Hilda när Anja vann guld. Spännande! skidskyttet var inte lika kul, varken igår eller idag, o imon missar jag mixstafetten oxå... surt. För jag ska ha lab hela eftermiddagen!

Jag tycker jag allmänt är lite seg o slö o sådär nu, kanske för snön, men jag vet inte. skulle vilja hitta på lite kuliga saker, så hoppas det blir fest på lördag eller nåt annat skojsigt! o så vill jag spela Cluedo snart, jag fick det när jag fyllde år, men har inte premiärspelat än...

Äh, jag kommer inte på nåt mer....
Sparka mig i arslet!
e.

Födelsedagshelg...

Ååh jag har haft en kanonhelg!

FREDAG: Väcktes av P & Q vid fem typ o fick frukost på sängen o en kort sång! När P hade åkt till skolan sov jag o Q typ fyra timmar till. Jag pysslade här hemma lite o sen åkte jag o hilda till ikea o åt köttbullar o köpte vinglas. På eftermiddagen gjorde jag lite mat o fixade iordning det sista till kvällen. Vid sju var det tjejfest med vin, singstar o smörgåstårsta. Välkomsdrinken verkar ha varit en hit!! Vi sjöng i dippade hela kvällen o gick sen till palace, det var trevligt för jag kom in gratis!! :) Det är bra att fylla år. När jag var på väg hem mötte jag P, oskar, niklas o johan. Konstigt nog gick jag med de tillbaka till palace o där buggade jag o niklas så in i... sen var det hem o sova!

LÖRDAG: Sov ganska länge o plockade sen iordning efter festen!! :P Fast P hade faktiskt tagit o slängt massa innan jag gick upp! Snällt! Låg o kollade på spännande skidskytte och tog det allmänt lungt. vid sex kom mor, far, mormor o jonny o agneta. Det blev ytterligare en omgång smörgåstårta o första mötet mellan mina o P:s päron gick galant! Vi åt mormors tårta o drack kaffe från nya kaffebryggaren o sen kollade vi melodifestivalen. Mkt trevligt!!

SÖNDAG: Oj oj oj vilken slapp dag, vi gjorde inte någonting. Det var typ en hel säsong av TopModel på tran som jag låg o kollade på fast jag sett den innan!! Vi var visserligen ute med Q en runda vid slottet o så... men annars var det lungt...

DRÖMMEN: jag hade en helt sjuk dröm inatt... Jag, Hilda o Dracula (ja ni läste rätt!!) skulle råna ett skumt ställe som var typ en blandning av en affär, ett läskigt slott o skolan, jättekonstigt. O jag o Hilda skulle gömma oss under Draculas cape för då blev vi som mörkret, vi syntes inte om det var mörkt alltså, smart! Men vi hittade inga miljoner jag o H utan en liten kasse från BodyShop med pengar i. Det var ganska mkt pengar faktiskt. Sen blev Hilda utfrågad av en tant som tyckte vi var misstänkta men vi kom undan o sen vaknade jag!! Ja jesus.... haha

Tusen tack alla som förgylde in helg, med sms, blommor, presenter, kort och att komma på min lilla fest! Jennie, snygga vi var på bilden på kalmarcity!! haha. Jag tänkte att det är ju roligare att lläsa blogge om jag lägger in en bild... så idag blev det Qintus!! :)

Nu ska jag snart iväg o jobba lite!
Pusselipuss

82465-15