Heja Sverige!

image155

så jäkla skön bild, detta ger en försmak på den laddade fotbollskväll som går av av stapeln i vår soffa ikväll!

HEJA SVERIGE!!

Sahara Hotnights

Ååhh, det var helt sjuuukt bra, vilket ös!!! En perfekt avslutning på en perfekt dag!
Jag fick set-listan efter spelningen, vi stod ju såklart längst fram!
Det tog ganska lång tid innan de kom, igår var vi lite irriterade på det, men idag har vi typ glömt bort det!
Vi avslutade kvällen med en burgare resp kebabrulle på café corner, mkt gott! sen gick vi hem med snön yrandes runt oss o somnade!

image154


Uppladdning

Måste ladda upp inför kvällen....
och hur gör man det bättre än att lyssna på ett gäng rock-brudar, diska,
dammsuga och sen slänga sig i soffan! =)

image150

later

VG

Tjohooooo, jag o Hanna fick vg på våra tentor, den svåraste kursen vi läst (tyckte vi då iaf, nu tycker vi den var okej!) Så ikväll ska vi fira med drinkar och sahara hotnights på kåren, även top model o bonde söker fru ska nog hinnas med! så hilly...hjärligt välkommen som vanligt på onsdagar! :)

Vi är värda en medalj tycker jag...


image149


Första snön

Japp, den kom idag till Qvintus stora glädje. Jag har skickat ett par kort till maja i thailand så hon kan börja bygga upp lite julkänslor! Det har ju lixom jag o Hilda hålt på med hela november!!



Nu ska jag tända lite ljus o lägga mig i soffan, har jag tur är det Oprah eller 70's show, eller kanske kanske underbara Will & Grace!

Moneybrother

Åååhh... det var helt grymt och en kanonkväll men en viss person som undantag! Väx upp nån gång!
Först var det lite förfest här och Agnetas kaviar-dip gjorde succé! vi gick (ja, nästan alla iaf) till palace runt tio, smet förbi den 20 meter långa kön och gick raka vägen upp till vårt vip-bord! Gött! Vi drack finfina drinkar och lyssnade på pengabrorsan....

image145

När koncerten var slut tog vi varsin drink till och sen gick jag, anna, anna o figge till schlagerbaren och dansade som galningar en stund. Jag spatserade hem typ halv två, skulle ju jobba nästa dag, somnade med ett belåtet leende på läpparna!

e.


Flitighet

oj oj oj, vad jag hunnit med mycket saker idag... klockan är bara lite över två och jag har städat, tvättat 3 maskiner, diskat, handlat, gjort dipper till ikväll, varit ute med hunden och sorterat kassar(!!). Ska snart dra till meddo o sola lite,sen blir det en runda till med fisen och efter det är det piffing på hög nivå, ska fixa naglar och lite smått o gott!

Ni kanske undrar vad som händer ikväll med tanke på allt jag pysslar med o det är ju taddaaaa... Moneybrother på palace, vi har bord på vip-hyllan med Pierre, Maria, Bempa, Figge, Jonas, Anna, Mackan, Anna o några till, kommer bli askul o detta året ska jag faktiskt SE konserten! =) Synd för P dock som har tenta imon och får bli typ nykter! ja ska jobba, men det klarar man ändå, köpte resorb. och för att citera vitryssmaffian så går det bra att jobba med resorb, men utan är det "som att skjuta sig själv i foten".

Jag tycker jag bloggar på ganska bra nu men hilda har fått spatt, 200 inlägg om dagen typ. imponerande! Nähä,mot meddo!

Ciao!
/e.

Övrigt

Måste få med lite viktiga saker som hänt sen sist...

- Flytt på gång, 1 dec flyttar vi (IGEN), denna gången till en trea på kattrumpan, kommer bli finemang när allt e klart. Mor, far och micke thor kommer och hjälper till, det behös nog!
- Bilen är såld. Micke o Kristina slog till och köpte äventyrsbilen i förrgår, kommer sakna den, men vi köper möbler för pengarna så det blir nog oxå bra!
- jakob o maja har hookat up i thailand, så nu är båda syskonen ute på äventyr och jag längtar bara till jul när iaf en av de kommer hem!
- Mikrobiologi och Biokemi-kursen är äntligen avklarad, eller ja, det vet jag ju inte förrän tentan är rättat förresten, så man ska väl inte ropa hej.
- Glöggsäsongen är här!!! Hilda och jag har redan druckit denna fantastiska dryck två gånger, o det är okej för det är november! snart ska tomtarna upp oxå! =)
- Mycket ny, bra musik på g. Regina Spector är nya favoriten, Calaisa är återupplivad lite och även den del äldre Lundell-skivor har hittat upp från lådan!
- På onsdag ska jag o hanna på tadaaaaa... sahara hotnights på kåren, wiie, party party! det dumma är bara att vi har lab nästa dag, men det får la gå!

Nu har jag nog fått med det viktigaste, ska ringa Fannie nu och berätta om flytten och sen ska jag till Maria och dricka vin med henne o Louise, mycket trevligt!

Later...
/e

årsfest 2007

Jaha, då var vi 80 år, vi i NBK alltså, ja, alla i föreningen är inte 80 år, men hela föreningen är 80 år. åå vad störd jag är! Hur som helst så var festen som årsfester brukar vara, homecoming/nämen-är-du-gravid/bugg/micke thor/hundrakronorslotteri-nitlott/disk-fest. Alla verkade nöjda o glada med det hela, personligen tyckte jag dock bandet "Trizz" sög! sämre har sällan skådats, men vad tusan, det var bara att gilla läget! buggade på som bara den, med de flesta tror jag, fint det!

jag gör nog så att jag lägger in lite kort ist så får ni se med egna ögon! o om ni undrar vad jakob o frida gör på kortet kan jag meddelar att de laddar inför resan som de nu gett sig av på!





o varför jag ser så himla lycklig ut bara för att jag hittat en tång förstår jag inte, men men.
Nästa år ska jag vinna på hundrakronorslotteriet!!! och kvällens roligaste var när jag satte lösnaglar på johan sundén! hihi!
/e