måndagsblogg

då var det äntligen måndag igen, så skönt att stiga upp o gå till jobbet idag. Det är verkligen kanonroligt att jobba nio timmar idag. livet är underbart.

vad hittade jag på i helgen... i fredags låg jag o patrik i soffan o kollade på "münchen" den var helt okej o det var skönt med filmkväll efter två konserter i rad. på lördagen fick jonas en pinne i ögat o skrapade sönder hornhinnan så ann hade inget å göra.... vi gick till krögers o åt lite mat o drack lite vin, sen hamnade vi på vallen o viphyllan där... dansade o hade en kanonrolig kväll. o i går var det filmdags igen, efter en smått katastrofal runda på golfbanan kollade jag o patrik o hilda på "varannan vecka". hilda kissade ungeför 10 gånger under filmen, vi har nästan inget toapapper kvar. haha, skoja bara, blåkstarr är inget roligt alls. *tycker synd*

idag jobbar jag som sagt till sju o sen blir det lite köttfärssås o tv tror jag, golf imon igen.'

jag vill köpa en ny golfklubba, en cobra fw5... agneta har en o jag slog asbra med den sist. men det blir först till nästa lön.... om en månad eller så... denna månaden är pengarna redan slut. =(

pussiluskan
e.

Winnerbäck - Skälby 060727

det var.... bra. vi satt utanför o åt o drack innan, vi blev ganska många till slut, det var trevligt. sen gick vi in o skulle köpa öl.... tjena! vi trängde oss som fan... ändå tog det typ en timme att få ölen, så dåligt. det resulterade i att vi missade starten på konserten lite...  men vi tog igen det sen kan man säga. det fanns inga toaletter heller... så alla gick till samma träd... fräscht! haha. bästa låten var lätt "kom ihåg mig" o "stort liv". däremot hävdar jag med bestämdhet att lundell var bättre, han är ju bättre live, bara att inse. Han kör som fan alltså, lasse e mer lugn på scen, jag säger som chrille, inte lika mkt rock n' roll! men det var såklart en asbra konsert och nu är det tillbaks till vardagen igen! jobbar idag, till tre sen ska jag bort till Lgolf o ge patrik lite mat! kanske köpa nåt oxå....

jag är så bakis så jag vet inte vad jag ska skriva

ciao
e.


Lundell - Borgholm 060726

Jag sprang... o jag sprang.... o vi fick stå längst fram!! det var en hitspelning. idel gamla goa låtar som man säger. Han körde alla som alla vill höra, typ "öppna landskap", "hon gör mig galen", "chans", "oh lala" osv... men mina bästa var... "öppen väg, öppen bil", "om sommaren" och sköna gamla "vi går på promenaden". Det var feststämmning framme vid kravallstaketet.....halva nöbbele var ju för fan där... haha, borta vid vår sida (strax till höger om uffe) hade jag, patrik, maja, elias, martina o anita party hela kvällen! haha. Det var iaf en härlig kväll o vi avslutade den med att par kalla på larmtorget!

ikväll ska vi se lasse på skälby... päronen är på väg från nöbbele o vi kommer nog vara en liten liga som traskar dit i em med picknickkorgarna fulla med mat o vin! recension kommer imon!

konserterna gör sommaren!
e.

dålig start...

Denna dagen har fått en dålig start... det började i natt egentligen, jag kunde verkligen inte sova, vaknade hundra gånger av diverse oljud, ja, vad ska man göra, fönstrena måste ju stå vidöppna hela natten för att man inte ska svettas ihjäl i sömnen. sen vaknade jag iaf vod halv nio o var ASTRÖTT. släpar mig upp tio i nio o hinner faktiskt fixa mat tills idag, duscha, sminka mig, laga frukost o e klar vid halv tio, det var lite bra. sen ska jag i godan ro cykla till jobbet... vad händer? jo, himeln öppnar sig... det har inte regnat på 2 månader, men just de 5 minuter det tar o cykla till jobbet bara öser det ner, jag kommer fram som en blöt katt. fryser fortfarande för byxorna har inte torkat ännu! blää... o så ska jag stå här hela dagen, nio timmar o än så länge har jag haft en kund som köpte en deo, weyy, kommer bli en bra försäljningsdag!!

Jag var iaf inne på ica innan jag öppnade o köpte en bok, camilla läckberg - stenhuggaren. den verkar läskig o bra. Vill ni läsa en bra bok förresten, Marian Keyes - Å andra sidan! jag har tvångslånat ut min till hilda för jag tyckte att hon ville läsa den! haha. asbra bok iaf. O en annan bra bok, sarah dunant (jag tror hon hette sarah) - Venus födelse. oxå grymt bra. o unni lindell - ormbäraren, oxå bra! jag köpte ju såhär fyra pocket betala för tre... gött. men de är utlästa för längesen så jag ska nog köpa 4 till, ja, det är ju det fantastiska med sommaren! man hinner läsa skönlitteratur! hinner man aldrig under terminerna.

undrar om hilda får besök idag, var det idag? hmmm.... vet inte om det är bra eller dåligt besök egentligen, jag har ju aldrig träffat människan, men jag har onda aningar, och är det nåt jag inte vill att hilda ska träffa på så är det onda aningar. Var bara rädd om dej!!! sen är det ju aldrig fel med lite.... ja du vet! hihi.

Nu ska jag börja läsa.... det är alltid lite spännande att börja i en bok, me like.

All Lycka.
e.

Överkast

Det är ett logiskt ord, något man kastar över. jag har tänkt på det varje gång jag bäddat sängen denna veckan... överkast.... ja jäklar! smart ord!

Det blev varken golf eller fest igår, vi hyrde nya "Wallander" - täckmanteln o dippade chips med Hilda o Niklas ist. Det var lugnt o skönt o filmen var bra!

Jag jobbar hela dagen idag... men än så länge är det dött! om det fortsätter så kommer den här dagen gå låååångsamt. Patrik jobbar o Luddes golfaffär idag, hoppas det går bra... haha, han var ganska nervös innan han stack idag, han trodde inte att kassan skulle starta o massa.... men jag tror det går finfint.

ciao
e.


H&M-katalogen är här!!

Ja, vad har hänt sen sist egentligen... hmm.... inte så himla mkt faktiskt, har spelat lite golf, men ingen mer sänkning tyvärr, Hilda var med som hundvakt/hejarklack/protokollchef en runda, i onsdags tror jag det var. Sen har jag jobbat lite, börjar vid tre idag, o jag ska kolla i HM-katalogen hela tiden!! haha. Igår kväll satt vi på O'learys o tog ett par kalla med jonas o ann o några till (men jag o namn... =P) det var trevligt iaf!

Undrar om det blir nån golf idag, det regnar nämligen för första gången på typ hela sommaren... det är visserligen ganska bra, men det kanske kan bli uppehåll ett par timmar ikväll!! annars blir det kanske fest ikväll... ann pratade nåt om det igår... kanske det!

Jag kan inte bestämma mig om jag ska cykla ner till stan en timme innan jag ska jobba o kolla lite på mobiler, ska nämligen köpa ny o väljer mellan två olika. Röd K750i eller svart K800i. Rött är ju väldigt snyggt, men det är bättre kamera i den andra... om man nu behöver 3.2 megapixlar o mobilen, räcker kanske med 2.0 som det är i den röda... hmm... nä jag kollar nog igenom HM-katalogen en gång till ist!

Peace.
e.

HCP 35

Weeeyy, första sänkningen är ett faktum! Idag spelade jag på 20 poäng så nu har jag sänkt mig från 36 till 35, Patrik tycker att jag ska ha som mål denna säsongen att få under HCP 30 ,hmmm, vi får väl se. Men kul är det iaf!!! Efter golfen fick vi som vanligt en utsökt grillmiddag, med fläskfilé och nypotatis, och även riktig bearnais till linus stora glädje!

Jag måste rekomendera en bra film som vi sg igår: "Van Veeteren; Fallet G." Den var riktigt bra!  

Imon skulle vi sett  "Pirates..." men det var slutsålt så det blir golf ist! =)

CHEESCAKE!

Kärlek.
e.

Två kvällar, betala för en!

Idag har varit en mycket bra dag! Jag jobbade först till tre, sålde massor!! o en hel del trevliga kunder! Sen gick jag en runda med Qvintus o sen var det fullt ös, handlade mat o städade, lagade mat o dushade på mindre än två timmar o vid lite över sju kom Anna (MYSKVÄLL MED MIDDAG O VIN = del1)... först drack vi en P2, mums, sen var det förrätt (toast skagen) o sen öppnade vi vinet o grillade kycklingspett, tillsammans med bakad potatis o sallad = mums! Vi blev proppmätta så vi gick upp o svällde ut i soffan o kollade på Victorias födelsedagsfest, drack ännu mer vin och sen gick Patrik ner till Krögers till sin stackars ensamma kompis henrik. Då började annas o min del 2: TJEJKVÄLL! = del 2. Mycket viktiga diskussioner om viktiga saker, *tjejsnack*, Fast anna messade mest...hihi, hennes telefon gick het vill jag lova!! Halmstad imon måntro? =P Hur som helst, lite av det vi pratade om (o som jag kan skriva här!) var böcker och så lyssnade vi på Sofia Karlsson...underbart!

SKIT!!! Vi glömde ju efterrätten! Det står en cheesecake i kylen o väntar på att bli uppäten! IMON!!

Imon e både jag o patrik (o Hilda lediga) kanske blir en sväng till IKEA, eller stranden, eller både och. O en tur till golfbanan blir det absolut. Om inte anna åker till kexet i halmstad kanske hon hänger med!?

I helgen ska jag binda ihop mig med Hilda, vi har ju inte träffats på säkert 3 månader... det känns så iaf! kanske är mer två veckor, men men. Saknar!

Nu ska jag krypa ner under täcket o läsa ut min asbraiga bok, "Å andra sidan" - Marian Keyes. ÄLSKA!

Sov Gott!
e.

så himla golfig...

Hej!
jag har tre roliga golfsaker att berätta!!

rolig sak 1: i söndags spelade jag, patrik o jonny nio hål och gissa hur mkt poäng jag fick... 20p!!! å himla nöjd!

rolig sak 2: detta är egentligen en fortsättning på den första saken, men jag lämnade in scorekortet och tadaaaa, nu har jag officiellt handikap. inget mer 36+. nu e det på riktigt lixom.

rolig sak 3: i måndags, igår alltså, med mitt nyvunna officiella handicap i högsta hugg gick vi 9 hål igen, och 18 poäng till mig och inte bara det.... jag gick på PAR på hål 3! 4 slag o 4 härliga poäng! jippie!

idag e det golfpaus för jag jobbar till 19, men imon blir det nio hål igen!

Hilda e tillbaka i kalmar igen, det är så himla roligt oxå (rolig sak 4). hoppas hon vill leka med mig i kväll för patrik o figge ska till ekerum o spela golf mellan typ 5 o 9....

FORE!
e.

Sommarblogg!

Riktiga somriga dagar har det varit denna veckan! i Måndags var ju Maja o Nathalie här, vi solade o badade och på kvällen blev det både pizza, vin, karaoke, TP och chips. Sen åkte vi hem till Nöbbele på tisdagen och låg nere vid sommarstugan hela onsdagen o solade och badade med William o Axel. Mycket skön dag! På onsdagskvällen åkte jag till kalmar o jag o patrik åkte direkt till saxnäs o spelade golf.
Resten av veckan har tillbringats med Jonas o Ann och även Figge som e hemma ett par veckor. Vi har varit på ernesto i torsdags och drack ett par kalla, samtidigt som vi lyssnade på Figges fotpalls-och-hinderbans-historia!! och sen hade vi middag här i fredags med Jonas o Ann, vi blev sååå mätta på nypotatis o kycklingfilémed sallad o bröd o just det, mozzarella som förrätt. Sorbet som efterrätt oxå...määäättt!

Igår var det förfest hos Peo i hans lägenhet som kan vara den snyggaste jag nånsin sett! VILL HA! Jonas gorde sallad till oss i 5-kilos-portioner... ORKA! Sen drack vi grogg o spelade biljard och jag o ann satt på balkongen o snackade massa strunt! hihi! Sen var vi på vallen jag träffade först Sara, min gamla sambo, fika med henne nån dag i veckan, sen träffade jag Hallin, så himla kul, världens snällaste liksom. och innan vi gick hem precis träffade jag anna, oxå himla himla kul, blir golf o grillat med henne en kväll i veckan!!

Nu ska vi äta dunderfrukost med stekt nypotatis!!
Kärlek.
e.

Gunvald!

Igår kollade vi Beck, skarpt läge. Grymt bra film! Karaktärerna är oslagbara!!! Grannen har tagit fel på tandkräm o lim o alltså limmat ihop käkarna, Beck får bända upp käken med en stekspade! hahahaha. Gunvald är den manligaste man! "I heart Gunvald". O en ny kille kommer bli lika omtyckt karaktär. En liten töntig nybörjare som är otroligt kunnig men lite mesig. Gunvalds motsats alltså!

Nu sitter jag o väntar på att maja o nathalie ska komma, men det lär ta ett tag då de precis tankat i nybro, bensin.... i saaben.... som är en dieselbil!!!! SMART! Vi skulle varit på väg tlll öland nu egentligen!!! Men litet hjärnsläpp kan ändra mycket!

Hallon-Ballon
e.