Örngott...

... det är ett ologisk ord! vad är det för fel på "kuddfodral" eller "kuddöverdrag"... örngott... det låter som något som örnar tycker är gott! Nä, tacka vet jag överkast, det är ett logiskt ord!

Jag har lite dåligt samvete ikväll... för jag hade lovat, eller inte lovat kanske, men jag hade sagt eller så, att jag skulle med hilda på fest. malin är ju här i helgen o allt. o jag hade verkligen velat gå, men efter jobbet var jag lite trött så jag la mig i soffan o skulle läsa golftidningen. patrik kollade på en ASDÅLIG vampyrfilm o det slutade med att jag slumrade till o vaknade en halvtimme innan festen började o kände mig yrvaken och sliten. jag pallade verkligen inte....men nu ångrar jag mig lite... det hade varit så kul o jag vill inte vara en banger!! ååå... så himla frustrerande! jaja....ska ta igen det, var så säker!! För jag har hört att om man aldrig hänger på så slutar folk fråga en till slut..o det vill man ju inte vara med om!!

Imon blir det golf på dagen o förhoppningsvis kallops på öland sen, på kvällen skulle ja tippa att det blir Beck. Hilda, vill du, så är du såklart hjärligt välkommen bort o mysa,,, o berätta alla detaljer som jag missar ikväll. ;-)

Ordspråk: Man ska vara rädd om sin smarta blondin, de är svåra att få tag i så håll hårt när du väl fångat en! Hihi, Puss gumman!! Lööööv yooo! o sorry för att jag blev en banger ikväll.

Godnatt!
e.


siffror...

Här kommer läget i siffror

- visdomstand nr 3 är snart ett minne blott, 14/11 åker den ut.
- 2 gånger på 2 dagar har jag träffat på pella, som jag inte sett på flera år känns det som, vad är oddsen?
- delkurs 1 är bakom oss, i studiegrupp 1:4 och delkurs 2 började idag, STRUKTUR, äntligen!
- 2, är antalet soppåsar som jag slängt idag. och 2 är oxå antalet promenader som jag gått med Q.
- 2300 är antalet kronor som jag köpte en jacka för idag...den är värd varenda krona! =P
- 13 poäng jag i går när jag o P spelade golf med Jompa, inte helt nöjd med det!
- Ungefär 7 gånger har jag lyssnat på min grymme-playlist med Sofia Karlsson o Lisa Ekdahl! Älska!
- Idag när posten kom,var 0 av breven till mig. =(

Nu börjar jag bli hungrig så jag ska käka upp resterna från igår o sen blir det väl tv som vanligt... vill hitta på nåt annat.... vad kan man göra en måndag...? Nån som vill komma bort? Jag har kringlor! =)

"...du skrattande man, som vill alla uslingar väl..." (S.Karlsson - Helgdagskväll i timmerkojan)

Var rädda om varandra.
e.

8 kr

Klockan är jättesent o jag är jättefull. Vi har 1. haft golftävling idag (tysken vann) 2. Förfestat hos niklas o sjungit singstar. 3 varit på kåren (jag o hilda) och 4. avslutat kvällen på palace.

Jag kan inte skrive så mkt mer just nu, men det var en askul kväll och det roligaste var att jag o Hilda skulle gå runt o genomsöka alla barer på tappade pengar och iknande.... vi trodde att vi skulle hitta flera hundra, vi hittade 8 k, det läggs  i vår pott!

Sen förklarade Patrik för Hilda hur man röstar, han glömde verkligen ingenting, varken dvärgar eller ramsor som alltid sjung i vallokalerna. jag skattade  jag dog.imon  ska hilda välja om hon vill dricka vin eller fanta. jag vill att hon ska välja fanta o film med oss. kanske en deg oxå!

Nu ska jag tvätta bort sminket  o sen sova.

ZZZzzzz.....
e.

torsdagsblogg

Idag träffades en sömnig studiegrup i storkens café vid kvart över åtta, halv tolv gick vi därifrån. Vi hann under den tiden klart med observationsuppgiften (Män i blåställ och medelålders damer) och depressionsboken. Så himla skönt att alla smågrejer är klart o nu är det all fokus på hemtentan, får se om jag orkar börja med den idag eller en annan dag... kanske ska vila lite innan stormen. först ska jag iaf äta lunch med hilda.

äh, jag drar nog ner till stan nu o traskar runt lite i väntan på H, eller vi ska väl käka på stan nånstans? haha.

All lycka.
e.

Trolla...

Det gör så ont i mig när min kära, kära vän blir sårad och mår dåligt, särskilt när hon förtjänar det bästa. Jag önskar jag kunde komma på de rätta orden att säga, men det enda som hörs är de vanliga banala fraserna. Varför är det så svårt att få fram alla vackra tankar om personen i fråga!? Jag skulle vilja förklara hur fantastisk du är och hur mkt jag tycker om dej gumman, men orden räcker inte till. Men du ska veta att när du blir behandlad så här vill jag bara rätta till allt så att det blir så bra som du förtjänar. Jag vill kunna trolla allt bra igen!

jag ska torka hennes tårar
jag ska kamma hennes hår
reda ut alla härvor
försiktigt och så gott det går
jag ska bada hennes fötter
jag ska tvätta hennes sår
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når

jag ska köpa henne pärlor
det finns pärlor utav glas
det är såna jag vill skaffa
såna som kan gå i kras
jag ska säga att det vackra
är så skört, så skört, som du
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
du ska va rädd om dig själv nu

Hokus Pokus Filiokus....
e.

Det trodde jag aldrig!!

Tänk att vi, i vår lilla lgh tryckt in en byrå till och trots det känns det större.... och vad gjorde vi då? Vi slängde inte ut någonting. Vi möblerade om! Ja trodde verkligen att vi skulle ha möblerna såhär för alltid. Men skrivbordet står i vinkeln vid trappan och vår "gamla" ekbyrå (4 lådor)  står brevid den nya (3 lådor) där skrivordet stod innan. SUVERÄNT!

En annan bra sak är att jag köpte 2 nya jeans igår, ett par denimbirds o ett par fornarina! Mkt fina!

Imon har jag bara en lektion och på fre är jag ledig!! Blir en del golf o lite småfix här hemma de dagarna, lite sladdar och grejer som ska ordnas! Både lördag o söndag ska jag jobba!

Bäst o vila nu då.... =P

Love.
e.


Det är så tråkigt...

... för vet ni vad som händer om två veckor? Ann flyttar till stockholm... buuuäää. Hon har fått värsta jobbet på Ogilvy (typ världens bästa reklambyrå... :P), som konferensansvarig och floormanager. Finare ord för allt-i-allo, men grymt kul för henne. men tåkigt för mig. O Jonas ska flytta med så fort han fått jobb där... buuäää, de bara överger oss!

Det enda positiva är att man kan åka till sthlm lite oftare o shoppa o festa kanske. Hur som helst, nästa helg ska jag o ann hitta på en lite konstig sak, vi ska byta kläder... haha. Jag rensar i min gardero o hon i sin, sen träffas vi o byter bort det man inte vill ha. Kanske Hilda vill med??

Snart kommer Niklas o Tessan som inte helt oväntat blev ihop igen till min stora glädje. Hihi. Vi ska iaf äta tacos o kolla sverige-estland eller lettland....

Pussiluskan
e.