Dagen vid havet

Idag har jag varit vid havet typ hela dagen. Först vaknade jag...(såklart) och fick mess av Martina som ville sola... det ville jag med så vi handlade tidningar på Magganplan... "Var är 'Hänt Bild' ??" och sen satte vi oss tillrätta vid långviken och hade det lugnt och skönt i ungefär 20 min, sen kom "valen" o hennes stackars sambo (pizzabagare!) "Valen" hade en väldigt orange bikini på sig, inte fint och hon var arg på sin sambo för att han glömt packa ner en kudde till henne!! De bråkade väldigt högljutt en stund sen fick hon sin jäkla pizza och blev tyst, haha, vilken cirkus det var! Sen badade vi lite och solade en massa.

När vi hade badat klart åkte vi o hämtade tre hundar och åkte till hundbadet i Eriksöre, mycket plask och glada hundar, och just det, innan vi badade hundarna köpte vi varsin baguett på Burger King, jag vet, jag skulle aldrig mer äta där, men baguetterna var faktiskt riktig goda. Men när det gäller burgurers är McD outstandning!

Ikväll spelade jag o Patrik mot slutet även spurt-Niklas en runda golf, i början gick det åt skogen men det ordnade upp sig till slut. Imon ska vi ut igen... haha, måste träna! *golfnörd*

Nu är det jordgubbar o glass i soffan med patrik... me like!

Solsken.
e.

Billigt nöje

I dag har jag så tråååååkigt. Patrik jobbar o Hilda har åkt till Värnamo. Qvintus gnager på sitt ben hela tiden o är inte så värst social. Jag hade tänkt sola idag men det är lite molnigt och klibbig värme så jag har ångrat mig. Sen tänkte jag kanske åkt till köpstaden o köpt ettpar skor som jag spanat in, men det är lite onödigt eftersom vi ska över till öland i em o spela golf, så jag kan lika gärna köpa de då. OM jag nu ska köpa de vill säga. Och så vidare värst med pengar har man ju inte heller för att kunna göra några större utsvävningar. Denna sommaren ägnar vi oss åt billiga nöjen, som golf, sola o kolla på tv.

Kanske skulle städa iordning i lgh o se åka o handla lite mat... men det är ju så surt oxå för man vill ju inte sitta inne en hel dag mitt i sommaren. Men just det, golf i em ju... då kan man faktiskt få vara inne en stund nu! Ååååhhhh, jag är så tråkig!!

O så har jag fått reda på att jag ska ha VFU i en årskurs femma...!! hallå, jag har inget intresse över huvudtaget att undervisa där.... BULLE! O i trekanten dessutom, det är ju halv vägs till Nybro o ingen bensinersättning får man för det heller....

Suck....
e.

Om midsommar och Burger King

Om midsommar och Burger King
Dans runt vår midsommarstång

Om vi börjar med midsommar... det var kanon! Vädret var fint och maten va god! Vi spelade kubb, badade och lekte på lekplatsen, precis som traditionen säger! Vi blev 17 pers till slut och jag tror att alla hade en bra midsommar! Dagen efter däremot var iaf patrik lite ynklig o bakis ett tag! hehe.

Dagen efter midsommar tog vi det riktigt lungt, städade iordning på öland, åt upp resterna till lunch och sen åkte vi hem och åt blev ledsna för att Sverige förlorade mot tyskland, det var inte för att Henke missade straffen vi förlorade, och inte för Lucics röda kort utan för att laget stod o sov första 20. så var det med den saken. Nu kan vi ägna kvällarna åt golf ist för fotbollsVM.

Idag har vi varit på utflykt med äventyrs-bilen. har åkt runt på öland o jag har handlat en ny golfklubba och nya headcovers. Sen var vi o borgholm en runda oxå, men där handlade vi bara bajspåsar till Q. Vid 17.04 slog vi ut på 1:a tee med Jompa o Johan, vi gick faktiskt 18 hål o jag fick 13 poäng på första 9 och lika många på andra... är väl ok. men imon ska jag ha mer!!

När vi spelat klart var vi lite hungriga i magen o tänkte "Aha, vi testar BurgerKing som kommit till stan". Och det gjorde vi... ALDRIG MER!!! Det var äckligt och torrt och tog hundra år innan vi fick maten. Tacka vet jag McDonalds!! Men nu har vi testat iaf!

Imon e jag ledig, som vanligt,om det är sol ska jag sola, annars ska jag.... vet inte!
All lycka.
e.

Shopping

82465-6

Här är Agnetas blommor... en mkt fin bild om jag får säga det själv!

Idag sov jag jäääättteeeelänge, sen gick jag en runda med Qvintus o sen duschade jag. Cyklade ner till stan med 1000 friska kronor på kontot. När jag traskade in på H&M, vem träffar man inte på då... jo Ann, så vi gick på stan sen hela eftermiddagen tills hon skulle klippa sig. Så himla roligt. jag köpte en kjol på H&M-REAn och två slip-ovrar på Gina. Sista stoppet var Systemet o så himla svårt att veta hur många cider man behöver tills imon... det är ju lixom hela dagen. Så jag köpte en påse blandat, 9 st blev det nog till slut! Hihi.

Nu kokar nypotatisen på spisen och magen kurrar!

Imon är det midsommar... tjooohoooo!

Glädje.
e.


Läget...

82465-5

Jag tror att Qvintus börjar friskna till nu... han har käkat två små portioner mat idag och han är mkt piggare och gosigare än han varit innan. Just nu ligger vi o kollar på Holland-Argentina... okej match än så länge. jag tog den här bilden idag när vi var på öland o patrik o jompa skulle laga bakluckan på bilen. Men om man säger såhär, De fixade en massa, ett tag hade luckan gått i baklås, sen kunde de inte stänga den alls och till slut, efter ett par timmar var de tillbaka där de började och sen var vi tvugna att åka hem! haha.

Jag vet att det är lite töntigt att hela tiden lägga in bilder på Q, men han blir ju så bra på bilder så jag kan inte låta bli. Imon kan jag lägga in en bild på Agnetas blomsterarrangemang som jag oxå tog kort på! =) Skriv gärna önskemål om ni har några favoritbilder ni vill se på min blogg!! ;-)

Annars har dagen varit lugn, jag var på stan med Hilda en sväng o åt lunch på 4 kök, länge leve Club Sandwichen!! Sen hittade jag lite kläder jag ska köpa när lönen kommit om ett par dagar, lite på REAn och lite inte på REAn. lääääängtar tills jag får pengar, kanske ska ringa o be morsan föra över resten av skatteåterbäringen redan imon, så kan jag handla de innan helgen, för annars kanske de tar slut!! hujedamej, det vill man ju inte vara med om!

Nu ska jag kolla klart på fotbollen, underbart med VM!!!
All kärlek.
e.

Qvintus

Qvintus

Idag är Qvintus hos farbror doktorn.. fast det var en kvinnlig... och en veterinär. men men... han är på djursjukhuset iaf för han har ju matvägrat o massa annan skit sista tiden så nu har han fått dropp idag och så tog de blodprov oxå.... jag ska ringa om några timmar och kolla om jag kan hämta honom sen.

Annars så är dagen otroligt lugn. Patrik jobbar o jag e ju då alltså hemma själv, men det är bra att jag fått massa saker gjorda idag... skickat kort till pirayorna och till maja, lagt ut en annons på blocket, köp min servis och styrt upp maten på midsommar! =)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan tror jag...

All lycka.
e.


Bilen

Bilen

VILKET KÖP, VILKEN DAG, VILKEN FEST
Detta vrålåk köpte vi idag, en riktig kanonaffär om jag får säga det själv. Vi fick en kanonbra hundbur på köpet och bilen går som en klocka. Endast 8500:- för alltihop. Ingen rost alls på bilen nästan o det mesta byttes på den förra året, som avgassystem, kylare och handbromssystem, och det är visst bra säger de som vet! haha.

Vi ska fira dagens affär med Nypotatis o kycklingfilé o bearnais. o så kommer den blonda lilla trapptomten hit... ja, Hilda alltså!

Vroooooom.
e.

Saker som hänt

Det har hänt massa saker...

- Jag fick VG på Fysik-omtentan! =) Så gött att ha allt med sig från NATU! AU2 here I come.
- Min cykel blev stulen igår, jag var uppe i lgh o vände, max 4 min o då hann nån sno min crescent! =( Tack Martina som skjutsade mig hela vägen till Jonas o Ann.
- Maja har tagit studenten, var hemma o firade i onsdags, och nu kommer hon vara bakisi en vecka!
- Qvintus har varit lite sjuk. Han vägrar äta, o när han gör det så kräks han upp det igen. Men vi får hoppas att det snart blir bättre.
- FOTBOLLS-VM! Det är ju bara så underbart med VM, har precis sett Ghana-Tjeckien, grymt rolig match. o på tisdag ska Sverige spöa skiten ur England! VM-GULD!!!

ja det var väl det viktigaste. Ikväll är det film-/hemmakväll för första gången på typ enochenhalv vecka. Det blir lantchips och kexchoklad nya VanVeeteren; Svalan, katten, rosen, döden. Skööön kväll!

Detta gäller på midsommar
-kubb
-beachvolley
-boule
-sol o bad
-nypotatis
-grillat
-vin, öl, cider o snaps
-tre hundar (Qvintus, Öfva o Cleo)
-16-20 människor tror vi!
-ett rosa hus på öland
-långbord
-GLÄDJE!

Pussiluskan
e.

Qvintus

Qvintus

Om Bozz får vara med på bild måste ju Qvintus oxå få vara det! Här är när vi spelargolf o Q ligger på green o kollar in bollarna! haha

Om en liten stund ska jag åka tåg hem till växjö o sminka maja o frida till deras bal som är ikväll!! Så himla kul. Och det roliga är att marco tom köpt en smoking! =) jag hinner inte skriva mer...tåget går om en timme!!

Kärlek.
e.

Bozz

Bozz

Denna lilla godbit flyttar till Öland på lördag!!!
Han är söt som socker!!! hihi.
Han heter Bozz!
e.

Golf

Hej, idag har vi spelat 9 hål med Jompa o Agneta, det gick åt skogen. Jag kan varken slå med min hybrid eller min fairway-wood, morr! Tur att vi inte räknade poäng! O imon ska vi tävla. Jag o Patrik mot Jonny o Agneta. De som förlorar får bjuda de andra på middag på kvällen. O så ska vi köra golfbil... hihi.

Nu gör jag nåt ont, vaxar benen, aj aj aj. Har lite paus från smärtan just nu...

Såhär blir ikväll: tacos, sorbet (magno o hallon), CSI NY och CSI miami. =) Vi ska med andra ord vila oss i form till tävlingen imon!

All lycka. e.


Söndagkväll

Helgen är redan slut, och imon ska jag upp astidigt och dra till Ekö med halva barkestorp och ha hälsodag! På kvällen ska jag städa undan alla skolgrejer!

I går hade vi en skojsig kväll. Vid fem typ gick jag, patrik, jonny o agneta ut o spelade nio hål, efter det grillade vi o drack vin med kattis o magnus, o vi drack päronkonjak oxå. Helt plötsligt var alla ganska glada i hatten och klockan hade blivit tre!!! mitt i natten! Så vi sov över allihopa, haha, så himla roligt!

Tack Hilda förresten, för att du passade lilla hårbollen idag när vi var i växjö! *puss*

Jag har saknat mina småkusiner!! Kände det när jag träffade de idag! Tur att det är en bal nästa vecka och två studenter veckan efter så att man får krama lite på de!!

Nu ska jag sova så jag pallar med att gå upp vid halv sju imon!!!!

Kärlek. e.


SOMMARLOV!!!

Äntligen äntligen äntligen! Det är så himla skönt, så ni kan inte ana! Har firat med att först spela golf, det gick åt skogen, men idag gjorde det ingenting! Sen gick jag o patrik till Krögers och tog ett glas vin o en dipbricka. Nu ska vi snart ta varsin Gin&Tonic o krypa ner i soffan! =)

Imon ska jag jobba på Ugley o på söndag ska vi en sväng till växjö o fira Oliver o William för de fyller år! Sen ska jag jobba på skolan på måndag och onsdag, sen börjar semestern på RIKTIGT!

Efter jobbet imon blir det golf o grillning på öland! Naaaajjjssss!

O så glömde jag bort Magnus födelsedag, första sommardagen. var i min tentabubbla igår, det var därför. Grattis i massor i alla fall!! o shit...William fyller idag.... skit med, jag har glömt att ringa... jag är så dålig! Måste skärpa ihop mig lite...

Som sagt... Gin&Tonic
All kärlek. e.