Måndag 080317

Hej hopp!
Jag är inne i ett stim! Idag har jag nämligen STORstädat och rensat garderoben,den blev en sopsäck full med kläder som ska skickas till kupan eller ngt liknande. Men först gissar jag att hilda o mor min vill kolla igenom klädberget och det får de! :) Men det räcker ju knappast för ett stim... det är nämligen så att jag, i fredags, sorterade och slängde massa smink och annat. I söndags var det dags för underklädeslådan o scarfarna, en påse i soporna bara där och idag som sagt garderoben! Imon ska jag ta tag i den sista delen, nämligen garderoberna i matrummet där jag förvarar mina älsklingar, skor, stövlar, väskor o jackor. Ska sortera o städa, inte så mkt jag ska slänga tror jag, det bär emot o slänga skor lixom!

Annars så är det tre dagar kvar på VFUn, känns helt sjukt var fort tiden har gått. Imon bir en långdag dock, med klasskonferens vid nio och en vid halv fem, puh! men de sista två dagarna är ganska så lugna, ska ha ett par prov, rätta de och lära NV-ettorna om monohybrid klyvning. sen är det påsklov! Eller ja... kommer tillbringa fre, lör, sön, mån, tis, ons på H&M så det blir ju inte så värst mkt lov. men det blir finfina pengar! Åker nog hem på tor-fre för lite minilov iaf och sen hoppas jag frida o johan kan komma på lördag som vi bestämt en gång för längesen!

Nu ska jag ta o slappa ner i soffan!
Ha en skön tisdag alla o hilda, jag hoppas hoppas att hostan försvinner!

/e,

Kommentarer
Postat av: hilda

love you sweeti..ja en utredning är nog bra..bort med det onda o in med det goda tihi..nu har jag druckit vin..tyckte ja förtjänade det.haha..vilket klädberg det blev du haha..puss uss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback