Lönehelg...

...fast det märks inte så mkt för mig tycker jag. Hade massa räkningar denna månaden så det sinar redan på kontot, efter ett par inköp av jackor och lite annat förståss. jag hade velat klä upp mig och gå iväg på fest i högklackat med en systemkasse ihanden, men icke sa nicke. I går kväll var det fredagslugnt med Q, somnade som en stock och var uppe tidigt idag för jag skulle jobba. Hade helt sjuuukt mkt att göra på HM idag, märks att folk har fått pengar. Jobba i hundranittio hela dagen, kom hem med världens huvudvärk och gick direkt en långrunda med Q i hopp om att den skulle släppa av lite frisk luft, det gjorde den inte, men med mozzarella i magen och även en ipren på maten, lade jag mig tillrätta i soffan för att slappna av lite, somnade till jag tror det var deal or no deal, vaknade typ halv tolv som en död sill. Så nu ska jag gå o lägga mig i sängen o fortsätta sova... fy bubblan vilken trist helg det har varit, o jag som skulle gått på hårdrockskonsert ikväll...med hanna, men hon blv lite krasslig o åkte hem för att bli ompysslad i v-vik

Imon ska jag upp tidigt igen och åka hem till nöbbele. Blir lek med William o Milton först, o kaffe med fannie. sen kanske en skogspromenad med Q o päronen.

Det enda roliga som hänt i helen var ett par snygga inköp jag gjorde idag... lägger upp bilder på de här... köpte ven en sjal och ett halsband, men det fanns inga bilder på de...


Sådär...var bara tvungen att skriva av mig lite
Nu blir det bingen igen, jag saknar maja o längtar till jul!
ZZzzzz... /e

Äntligen!

Jag vet att många (!?) har saknat mitt bloggande... haha, eller egentligen kanske det inte är en enda som gjort det. jaja, nu är jag tillbaka iaf, men full kraft. Blir en liten bildkavalkad över vad som hänt sen sist, en bild säger ju mer än tusen ord!


Veckan i Nidri var helt fantastisk, varmt o skönt men vinet var kallt!


Kusin-Axel och kusin-William var o hälsade på en dag, vi var på slottet och xl-labbet. Tror dock att maja, jag och ulrika hade minst lika kul som småfolket!


Vi hade hej-då-fest för maja som numera hänger på de thailändska stränderna, blir biten av tigrar och går på fullmoonparty.


Och det sista som har hänt sen sist är att jag köpt två par jackor, pengarna rullar, men jag behöver verkligen dessa. Annars hade det blivit en kall vinter!

I går åkte Patrik till polen på klass(!)resa så jag har lugn hela med qvintus. ska jobba imon och sen åker jag hem en liten sväng på söndag! Vi hade livsfarlig gruppövning idag, jag o hanna hade duktigt nog gjort alla (nästan) frågorna och hade sånt flyt att vi fick enkla frågor att svara på båda rundorna! gött! vi firade med en burgare på donken, sen handlade jag jackan på H&M, godis på Tures och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, händer det ngt ikväll? något som innefattar idol? =)

Jag ska iaf äta mozzarella först och sen får vi se... imon är det hårdrockskonsert med olles band, weey!
Äntligen fredag!!
Pussiluring
/e