Massor...

Jag har så mkt att skriva om idag...Först och främst min sista dag på praktiken. Det var så himla sorgligt och tråkigt, jag fick en almanacka av klassen och kylskåpsmagnet & en liten bok av Annette. O sen kom Tobias fram med ett eget litet paket där det stod "Till Emmy, Från Tobias, Tack för allt!" Så himla söt, jag ville bara ta med honom hem! Betyget blev Vg o jag blev inbjuden till Luciatåget nästa tisdag, min goda vän Hilda ska följa med oxå, mysigt!

Har jobbat hela helgen (som vanligt), På BodyShop i lördags och på Ugley på söndag. Unnade mig lite lyx från BodyShop i lördags, en handtvätt, shimmerlotion och doftolja från julserien Golden Apple. Underbart! Söndagen på Ugley var ganska lugn.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Hade planer på att börja med didalysen men ingen motivation infann sig så jag spelade sims istället. Sen har jag tvättat 6 maskiner tvätt och pysslat lite här hemma. Sen åkte jag o Hilda på utflykt i äventyrsbilen. Första anhalten var McD giraffen, där inmundigades varsin Lilla menyn med en extra cheese, Hilda var extra smart oxå o beställde med endast ost o ketchup, smart! Sen åkte vi till Blomsterlandet och handlade julblommor och julklappsadresser. Så himla mysigt var det där, We like! På hemvägen stannade vi på Maxi o handlade lite frukt o glögg o julpynt. Vi hade en kanontrevlig liten tur i bilen o på fredag ska vi mysa, med glögg o pepparkakor.

- Har du inget o ha i glöggen?
- Sprit?
- Nej, russin o mandel...

Hihihi, så roligt!!

Nu ska jag kolla på "Koja till slott"
Glad advent allihopa!!
e.