Det närmar sig... (4)

4 dagar kvar hos mina sötflingor. Det kommer bli tråkigt att lämna de, men samtidigt lite skönt, är inte van vid så tidiga morgnar (stavas det så?). Sen har jag en omöjlig VFU-uppgift hängande över mig som jag inte riktigt vet när jag ska ta tag i, eller ens vad jag ska göra egentligen...suck!

Hostan är däremot bättre... Cocillanan hjälpte verkligen till, man blir ganska trött o slö, men det är okej så länge jag slipper hostan!

Har några intensiva dagar denna veckan, ganska mkt att göra, så jag längtar verkligen till helgen, även om jag ska jobba, men jag är ledig på måndag!! :)

Orkar inte skriva mer, somnar nästan, men innan jag går o lägger mig typ.. jag har återinfört Sims i mitt liv... moget! nä, men det är ganska skönt att sitta o göra ingenting ibland för att slappna av... :)

So long...
e.

Verkligen inte... (6)

Jag var verkligen inte på bättringsvägen, idag känns det som om hostan blivit värre nästan. Men MÅSTE orka 6 dagar till. Om jag inte är bättre imon ska jag ringa min doktor och se vad han säger... jag orkar bara inte med att hosta mer... Plan B är att smutta på Hildas dundermedicin...

Min älskade katt är i katthimlen nu...efter 12 år. Det är så svårt att skriva om det, börjar gråta direkt. Men jag kommer sakna min Buster väldigt mycket! Älskad!

Det är verkligen pina, pest och skit härnäst...
e.

82465-11


Kanske inte... (7)

Kanske inte var helt frisk ändå.... har hostat så in i ... idag, fast en annan slags hosta, mer från magen lixom, så varje host gör nu så ont att jag tror jag ska explodera! Men jag tror jag kan bita ihop för jag kommer iaf få ett G av handledaren om jag bara klarar av att vara där o såklart hålla i lektioner sista 7 dagarna. Vill jag få Vg så kommer jag behöva ta igen det jag missat, och visst, ett Vg hade kännts gött, men jag blir nöjd bara jag slipper ta igen, för det hinner jag inte innan jul! Imon ska jag berätta om Frankrike och på fredag om Engelbrekt och upproret... spännande, men jag kan ingenting... ska googla runt lite nu och se vad jag kan hitta!

Det är lite synd att jag inte kommer hinna vila nåt i helgen... det är ju såklart julskyltning så jag ska jobba både lördag o söndag. Visserligen bara till fyra, kvällarna blir uppvilningsperiod för mig.... ååååh, jag brukar aldrig vara sjuk så här länge... 3-4 dagar max, sen är jag frisk igen! Nu har jag varit riktig kass en hel vecka... BLÄ. Måste bara spy ur mig lite här så jag kan släppa det sen!

Suck...
e.


Tillbaka till verkligheten (8)

Nu är det lite bättre... jag tror hostan är på väg att ge upp... det är liksom som att man har ett visst antal "host" som man måste hosta... sen tar det bara slut helt enkelt. Jag tror att jag närmar mig slutet av mina "host". =) Tack till Mollipect som jag tror hjälpa till endel! Jag har fått en husläkare oxå...Lars (KaLars), han var väldigt "Laid-back" och cool... väldigt nöjd med det! Läkarhuset Kronan 4-ever!

Hilda och jag har delar av samma hjärna... ja det är sant, Vi tänker samma sak nästan hela tiden, det är lite läskigt men himla kul. Innan tänkte vi på "Glögg" EXAKT samtidigt. Hihi, så ni kan fethajja att det blir glögg imon till TopModel!!

Jag o Patrik var o kollade på en lgh innan, en trea på Nygatan, men den var väldigt medioker, trist och vanlig och DEFINITIVT inte värd den höga hyran. Så "Nej Tack!" Men hon som hade den verkade älska vår lgh... o det klart, den är ju så fin o mysig, men den kan hon  g l ö m m a !

Imon ska jag tillbaka till mina sötflingor i skolan igen. håller bara tummarna för att jag inte ska behöva ta igen en massa sen eftersom jag varit borta några dagar, jag ska jobba som fan nu och hålla i lektioner och fjäska för handledaren så in i... så hoppas vi att hon är snäll och godkänner mig!!

Det var allt från mig för nu...
Over n' out!
e.

Åt Helvete!!!!

Ååååååååååhhhh, jag är så trött på att vara sjuk nu, jag är så trött på det så jag är riktigt förbannad. Den där jävla hostan, jag hatar den!!! Allt är skit nu... jag ligger bara hemma och hostar o missar en massa VFU som jag måste ta igen sen... Han så sjukt ont i halsen efter allt hostande, bara att svälja är en plåga. Gaaaaahhhh, jag är så frustrerad, kan inte göra någonting åt saken, o det stör mig! Har fått recept på mollipect idag, funkar inte det så vet jag inte vad jag ska göra. Apoteket öppnar om en kvart, så ska jag hänga på låset. Sen ska jag ligga hemma o tvinga hostan att försvinna!!

Jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det, jag hatar det...

Allt är ÅT HELVETE!!!!

Mitt i veckan... (12)

Idag är jag hemma från min VFU...drog ut en visdomstand igår så jag går mest runt o spottar och sväljer och försöker få imig lite Yoghurt, men det känns ganska okej så imon kan jag säkert gå! Får lite städning och diskning gjort här hemma o sen tänkte jag åka upp till  maxi o handla lite mat o hundben till Q.

Imon kommer min mentor till min VFU o ska diskutera lite med mig o min handledare... men Nettan kommer bara säga snälla saker om mig det vat jag! haha.

Nicola Sarcevic har gjort en asbra skiva... jag fick den av Ume-Anna igår... kommer lyssna hela dagen, så himla bra!!

Nu ska jag diska o grejja...
e.

Det rullar på... (14)

Jag hinner egentliegen inte skriva så långt nu, ska ut med Q en runda sen ska jag på föreläsning på Jenny Nyström-skolan vid fyra, min VFU-lärare skulle dit o ja, vad gör man inte... men är ledig imon efter lunch så det är okej!

HÖJDPUNKTERNA FRÅN HELGEN I STOCKHOLM:
- Att Ann kom till exakt rätt plats när jag kom med flygbussen, vi var impade båda två!
- Det första jag gjorde i Sthlm var att tränga mig som fan i kön till tunnelbanan! Hehe.
- Den mysiga fre-kvällen, tacos, vin (2 flaskor!) och idol o en massa snack!
- Lördagen på stan, trots regnet o att vi shoppade sparsamt, lunchen var asgod!
- Att få ta av sig stövlarna efter en dag på stan...
- Eftermiddagsdrinken...
- När Ann blev röd, var det bacardin?
- Snapsen ur martiniglas, man tager vad man haver!
- Inflyttningfesten, den var trång, men väldigt trevligt folk där.
- Att vi kom in på "Solidaritet", tydligen nya SpyBar! =)
- Engelsmännen som bjöd på champangevid sitt bord!
- Efterfesten utaför korvmojjen.... "Åååhh, vi vill oxå ha tunnbrödsrulle!!"
- RESORB - vätskeersättning!

Det var kanontrevligt, nästa gång ska vi festa på fredagen o sen gå på museum på lördagen! Hihi!

Imon ska jag dra ut en visdomstand, ajajaj. Jag har fått dispens att få vara hemma på onsdag om jag har väldigt ont i munnen... kanske behövs!

Nähä... nu måste jag sätta igång så jag inte missar  föreläsningen!!

All lycka!
e.

Smakar det så kostar det... (16)

X  X  X  X   O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O  O

4  dagar avklarade, 16 kvar!

Imon 15.10 åker jag till Stockholm för att hälsa på Ann hela helgen... det ska bli vin, shopping, mat, fest osv... Men som sagt, hoppas jag lyckas hålla mig vaken hela helgen!! =P

Idag är det skitkallt, jag ska nog göra lite mat o sen ska jag bara slöa  soffan, samla krafter till helgen o så måste jag packa oxå! Ingen rast o ingen ro!!

Hopp Hepp!
e.

Reklampaus i Äntligen Hemma. (18)

 X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X  X

2 dagar avklarade, 18 kvar!
Jag sammanfattar
- handledaren är lite konstig med snäll
- ungarna är supersöta, särskillt ett par!
- jag är sååå trött.
- måste stiga upp vid halv sju  senast, för tidigt!!

Till helgen ska jag åka till stockholm och hälsa på Ann i mina nya stövlar, det ska bli askul, men hoppas bara jag inte somnar!!

Nu börjar det...
e,

VFU-dags (20)

Om ni trodde att jag skulle skriva "äntligen" som underrubrik, think again!

Imon bär det av... jag kommer ha nedräkning här på min blogg, 20 dagar ska jag vara där, 4 veckor. Hoppas det går fort och smärtfritt, hoppas handledaren är bra och att klassen är snäll, hoppas hoppas... Om ni inte visste så ska jag vara i trekanten i en klass 5, som kommer ägna den mesta tiden de kommande veckorna att öva på Luciatåget... jag vet inte riktigt vad jag ska göra där, min handledare har inte ens NO. Så... vi får väl se... Jag har dessutom inte förstått uppgiften riktigt... har inte fått något papper eller nånting... har mailat kursansvarig nu o hoppas på att kunna stryka lite frågetecken!

Veckan som gått har jag tillbringat på jobbet.... alla dagar utom i tisdags, det blir bra julklappspengar! O eftersom jag inte kommer kunna jobba nåt i veckorna nu när jag ska ut på VFU var det ganska skönt att få jobba ordentligt innan...

Jag såg att de stövlarna jag spanat på var nedsatta till 399:- Ska nog gå dit imon em o kanske köpa de, som lite tröst för att jag tvingas ut på VFU! jag o Louise satt o spydde galla över hela situationen innan och gnällde på allt vi kunde komma på... haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen o kolla läskiga Gothica!!!!

Over n' out!
e.