äventyrsdag

ljuslyktor

De här snygga ljuslyktorna köpte jag på Ugley idag!! Andra saker som jag handlade på min o hildas äventyrsdag var en kruka, massa blommor, 3 par skor!!! och så fixade jag naglarna! det var en väldigt trevlig dag!! Vi käkade lunch på 4kök, väldigt god köttfärssås!

Nu ska jag spela sims... Hilda ska bli maffiaboss nu tänkte jag, hon e ganska nära! haha

Om två dagar fyller jag år!! Tjohoo!

Hare!
e.

miss i nassen...

Jag ska alldeles snart sova, men tänkte bloggeliblogga en snabbis först. Idag har jag jobbat på Ugley och det var toklugnt trots att det var lönelördag. Jag tror att folk stannade hemma för att de var rädda för att halka o bryta lårbenshalsen eftersom det var isgata i hela stan. Efter jobbet åkte jag o P med jonny o agneta till öland eftersom vi behövde låna kattis bil lite nu, vår är på lagning hos murar-mats o det börjar bli tomt o kylen o frysen eftersom vi inte kunnat handla på en vecka... vi stannade på öland hela kvällen o åt mozzarella o kollade på Lena Philipsson deluxe o Sing-Along... jag får aldrig se På Spåret, det är bara jag i hela kalmar som tycker det är bra.

Imon ska jag jobba på BodyShop, men bara 12-16 så det är lugnt, o på kvällen ska jag, hilda, jennie, josse o tessan kolla på "Allt om min buske" o sen käka en bit... trevligt!!

men nu är det sängen som gäller...
förresten, jag tvingar alla som läser min blogg att skriva en kommentar...hehe
pusselipuss
e.


olika former av mig...

Den senaste tiden har jag haft en del olika roller... om vi börjar med fredags...

Fredag - sällskapsemmy - Vi var på öland o firade Linus 20-årsdag. Satt vid vuxenbordet med mormorn, morfarn, mostern, kattis o magnus. var trevlig, social och sällskaplig hela kvällen. Fick ett par glas vin och åt kycklingsallad. När jag o P kom hem kollade vi på Beck - gamen, okej film.

Lördagfestemmy - Jag jobbade på dagen och sålde hyffsat. Hilda o Jennie skämde ut sig på systemet, tur att man inte var med, hihi. Sen skrapade man ihop alla vinslattar man kunde hitta och traskade till Tessan på förfest. Det var jag, hilda, tessan o jennie. Till en början var det lungt o trevligt med lappleken o lite vin. Jag o Jennie vann!! Sen tog tessan fram en dooleys....cencur...cencur...cencur... och sen gick jag o lade mig.

Söndag - bakisemmy - Sov läänge och gott. Kollade sen på en helt sjuk film med P, "Borat" skrattade ihjäl mig några gånger. Vid tre kom far min och hämtade mig, åkte hem till Nöbbele och fick köttbullamiddag! Låg o halvsov i soffan till Arsenal - Man.united. Fick reiki av morsan, snackade med maja och somnade sen...

Måndag - läraremmy - Var vikarie på Dackeskolan, speciallärare i matte minsann, hade tre snabba lektioner, sjuorna och åttorna gick galant, niorna var väääldigt trötta och hungriga och omotiverade! men det funkade. Sen åkte jag hem o åt tomatsoppa och sen gick jag o maja på stan en sväng, o vid sex typ satte jag o patrik oss på bussen till kalmar.

Tisdag - städemmy - Släpade mig till skolan vid nio, var ju obligatoriskt. När jag kom hem var det STORstädning som gällde. diskade, bäddade, tvättade och dammsög bl.a. Det tog sin lilla tid kan jag säga. Plus att tvättHitler stängde av min tvätt när det var tio minuter kvar, bara för att hennes tvättid började kl16.00. Har folk inget bättre för sig eller!? Var klar vid lite i sex och då kom P hem, vi åt tacos o kollade på "Bygglov", "CSI" och "Ett herrans liv".

Onsdag - slappisemmy - Idag har ag inte gjort jättemycket. Tog sovmorgon efter att ha dealat med helena att byta anteckningar, hon kan inte komma imon nämligen. Gick en runda med Q o köpte toapapper och hundmat. Var nere på stan en sväng o växlade pengar åt Ugley, letade blommor, men hittade inga fina. åt mozzarella och kollade Oprah. Sen har jag beställt från H&M, mailat Ann och pratat med Anna. Nu börjar det bli mörkt o jag funderar på o spela sims...å vad det är skönt med en sån här dag. jag ska jobba hela helgen så det behövs!

Akta så ni inte halkar där ute på gatorna för det är riktigt halt!
Pussiluskan
e.

En tisdag i januari...

Idag har jag hunnit med ganska mycket, jobbat lite, gått en långrunda, rensat i byrån x2, tvättat duschdraperiet, lagat wok, hälsat på anna o druckit te!

Det var så mysigt att träffas igen, herregud, var ju hundra år sen, "Men nu får det inte ta lika läge tills nästa gång..." Haha, vi ses ju imon så det blir ju inte så länge... :P

Biologin har startat nu, känns okej, hoppas bara det inte blir för svårt, då blir jag lite ledsen! Vi e en stor klass, typ 32 st, lite konstigt när man e van vid NATU-klassen på 10 pers. men men... hoppas det blir bra iaf...

Undrar vad man ska göra imonkväll, vill inte störa P när han tentapluggar... hmm... det hade varit bra med en tvåa! Jaja, det får lösa sig... Hilda vi måste prata snart, jag har massa o berätta o massa jag vill höra om AU2 o allt! O sen tänkte jag beställa från H&M-katalogen typ imon eller nästa dag, men du kanske beställer själv? annars får vi försöka synka det där... haha. det fanns ju så mkt snyggt att man bara svimmade!!

Just det, det var fest i fredags oxå, festen (även kallad SingStar-festen) var otroligt lyckad, vodkan tog slut, SingStar gick hett, alla fick en o annan elchock o  jag hade 168 nya kort på min kamera!!! Det blev en rolig kväll som inte slutade förrän halv ett när vi traskade till Ernesto, undrar om grannarna hade lika kul som vi!!?

Det var alles för idag!!
Imon e det skola 9-12 o sen Ugley 12-18, kom gärna o hälsa på! Jag vet ju iaf att anna kommer o dricker kaffe med mig, det är trevligt!!

Sov gott alla småfisar!
e.

Dålig stil...

... av mig att inte skriva blogg på så länge, men man har sina ups and downs. Hilda har varit flitig med bloggandet nu, hon har en formtopp! Jag ska försöka blogga ikapp mig nu så jag kommer i fas..

INNAN JUL: Jobbade ihjäl mig, Hade massor att göra både i skolan o på Ugley.

JUL: Hemmai Nöbbele, med hela familjen, men utan snö.Var såklart i kyrkan på julaftons förmiddag, då är det tävling homecoming i nöbbele. ALLA var där, Kidsen Ivarsson, Björn & Pereyra satt traditionsenligt o trängdes i samma kyrkorad! Mycket fin musik av körerna och bara prästen var lite weird! Sen var det Nyttig julfika hos Pirajorna med fruktsallad, keso, glögg, pepparkakor mm. Marielle hade fixat texten till Knalle juk, så i år sjöng alla med för glatta livet! Vi e lite konstiga, vi vet! Tomten kom som han alltid brukar med julklappar, flest till Axel såklart! Julmaten var smaskig och alla var nöjda o glada, min bästa julklapp var Monopol som jag önskat mig o fina väskan från P. Men jag säger som Itzhak "Julklappar, det är samma sak som stryk, det är roligare att ge än att få." Tror mina julklappar gick hem hos de flesta faktiskt, vassegoda! =)

MELLANDAGARNA: Stannade i Nöbbele tills den 27:e då kom P o hämtade mig o vi hann även smaska i oss middag innan äventyrsbilen brummade till kalmar. Sen tog vi det ganska lungt resten av veckan, jag jobbade lite till o sen hux flux kom nyårsafton...

NYÅRSAFTON: Vi som var där: jag, patrik, Hilda, Kattis, Magnus, Tessan, Niklas, Jonas och Peo. Vi blev ett litet gäng som vi ser såvi hamnade i Peos lägenhet ist för vår. Menyn: tomatsoppa a´la Bloody Mary, Helstekt fläskfilé med duschesstoppar(?) black and white och Marängsvish till dessert. Kvällen ägnades åt att spela biljard, sjunga SingStar, spilla rödvin på Peos bord, leta efter handdukar o toapapper, dricka vin och torka av bänkskivan. Sen när klockan blev tolv gick vi ut o skulle skjuta av superbomben som jag o Hilda införskaffat, det blev aningens misslyckat, den skulle smälla nio gånger, den small en, sen dog den, däremot sköt den lite när vi var på väg hem, konstigt. vad som hände sen ska vi inte prata högt om,jag råkade börja bråka lite med en viss person, men det var hans fel från början sådetså! Spatserade hem framåt 3 och hade efterfest med Nikals o Hilda här till halv sex. Sn sov jag o patrik o qvintus till halv tre nästa dag o vid lite över fyra typ ringde vi hit Hilda för då var vi så hungriga! 1-0 till Hilda som kom på att vi ville ha extra ost på pizzan!!! Sen låg vi tre här o bara vulgade med huuuur mycket godis som helst, nachos o läsk. Gött!

EFTER NYÅR: Har varit ledig både från jobbet o skolan fram tils idag, så har börjat mitt nyttiga liv, ute o går o äter nyttigt! Har även ägnat mig åt att kolla på alla tre LOTR-filmerna. BÄST! Då o då har jag även pluggat lite. I går var jag o patrik o kattis o magnus o åt trerätters på öland o spelade lappleken o drack vin, så trevligt så!

...sådär nu är jag framme vid nu. o NU ska jag o P kolla på film, 16 blocks!
Om 5 dagar är jag klar med AU!!! Vem vill festa med mig på fredag?
All lycka det nya året!
e.