En väldigt rolig lek...

Jag har börjat räkna bilnummer igen, så himla lätt att fastna i det...
Okej, här kommer reglerna:

Det gäller alltså att räkna bilnummer från ett till hundra och man börjar såklart på ett! Så när du har sett en bil med registreringsnumret 001 är det dags att börja leta efter 002...osv till 100 (eller så långt du nu vill köra!) Man måste se bilarna i ordning så en 003 är inte till glädje innan du sett 002. =) Jag såg min 004 idag så nu håller jag utkik efter 005, har en 006 i parkeringsgaraget här i huset så det är bra! Hihi!

Förra gången jag körde den här leken kom jag till typ 060 eller nåt... får se hur länge man pallar denna gången!
Bli medlem på
www.platespotting.com och go nuts!! =P

Nu ska jag äta nypotatis, idag igen! jag skulle nog kunna äta det jämt, är ju helt sjukt gott!!

Ut o leta bilnummer nu!! =)
e.

image39

8 dagar till Sommarlovet!

Det är helt sjukt vad fort den här terminen gått!! Men ska bli sååå skönt med sommarlov! Är ju ledig ganska mkt i början av sommaren oxå så det är lite extra skönt! Då ska jag bara sola o bada o njuta av att vara ledig! :)

Idag har jag varit en sväng i skolan och haft den första givande didaktiklektionen under min tre år på högskolan! Så det var helt okej, sen cyklade jag hem o tog det lite lungt, gick en runda med Q och sen har jag faktiskt börjat tentaplugga! känns skönt att ha kommit igång!

O stackars Hanna har fått öroninflammation, så himla trist, men hoppas lite dundermedicin kan få bukt med det snart. Jag håller tummarna för det iaf! :) Du måste ju bli frisk till fre, då är det ju tenta, och inte bara det, tidernas tentaslask/grillfest/klassfest kommer gå av stapeln, då ska vi fira sommarlovet ordentligt!! Tjohoo!

Annars trivs jag finfint med det mesta, borde städa lite här hemma egentligen, men orkar verkligen inte idag (heller) så tänkte lägga mig i soffan och ha tv-kväll, är ju lyxfällan ikväll, så himla roligt program, folk är så blåsta!! haha!

Just det, i helgen kommer det hända massa roliga saker... ska fira olivers konfirmation och sen på lör-kväll så ska jag o patrik till frida o johan o dricka lite vin.... så himla trevligt, var ju hundra år sen vi träffades! Så det ser jag verkligen fram emot!

Mot tv-soffan....
e.

JAAAA!!!!

Jag klarade duggan, tjohoo, den var skitsvår men hon rättade snällt och hela gruppen klarade sig! Helena var så väldigt skeptisk att hon skulle klara sig så hon lovade i en svag sekund att hon skulle bada i havet om hon klarade sig, så vid halv sex mina damer och herrar ska jag o hanna o qvintus vara vid långviken och fika lite och kolla in årets första bad! haha!

Fan va gött, bara en tenta kvar nu...

Wiiiiiiieeeee.....

Slutspurten av Biologi för Lärare 1-20p

Ja nu är den här, och det känns som om man aldrig kommer komma i mål! Imon har vi dugga som är hur svår som helst! Ska träna på latinska namn ikväll o sen ska vi köra ett sista ryck vid nio i skolan! Håll tummarna för mig!! Har idag pluggat i skolan med gänget från nio till typ tre, sen orkade inte våra trötta hjärnor mer!! O så fort duggan är gjord är det bara att börja tentaplugga! SEN... den 1 juni är det sommarlov, längtar som en galning!

Nu har jag gnällt klart över att jag har så mkt att göra!
Annas är det ganska bra tycker jag, hur fint väder som helst och till helgen ska jag hem till växjö o fira kusin-olivers student och lillasysters födelsedag!

Hade egetligen inte så mycket att skriva om idag, men i måndags var vi på exkursion hela dagen på öland, kollade blommor och träd o så... jag o hanna smet iväg en runda och tog massa fina kort, lägger in de så ni kan få njuta av den öländska naturen! haha!

Puss Puss


Min helg...

...den har varit kanonbra!! Men jag har varit hemma själv (eller själv o själv, har haft folk här typ hela tiden, väldigt trevligt!) Patrik är nämligen i Dublin på Mackans svensexa, de dricker en massa öl!! hehe.

I Fredags så började jag dagen med  att jobba, 7 timmar jobbade jag, sen var jag helt slut, sålde hur mycket som helst, helt galet! När jag slutat skyndade jag hem och tog med mig Q ut på en lite upp-hämtningsrunda, först gick vi till Louise och hämtade henne sen gick vi vidare till Maria. När vi var på väg hem till mig sen så kom Formel1-Hilda och tutade och sladdade med en bil. vi blir först livrädda! sen såg vi vem det var! Lite omskakade kom vi iaf hem, och det blev vin, dippa och massa snack! Väldigt trevligt!! :)

Lördagen började även den med att jag jobbade, tiden gick fort för jag hade asmycket att göra! Lite innan stängning kom Fannie o Milton in och Fannie köpte en väska! Sen åkte vi till maxi o handlade lite smågrejer till kvällen. Så fort vi kom hem gick jag ut med Q o gick o mötte Hilda, under tiden fick milton ny blöja o lite mat i magen! Vi lagade mat, drack vin och hade trevligt, efter en liten stund kom maja oxå, nästan direkt från kroatien! Hilda cyklade till Josses kalas och vi andra smaskade i oss potatisgratäng, kycklingfile o sallad! mums! Sen satt vi o gullade med Milton o pratade hela kvällen. Vid typ halv elva åkte fannie o milton o då började min o majas mikroförfest, vi drack ett par snabba glas vin, bytte om, sminkade oss, dansade till "Dunka mig gul o blå", som maja btw inte hört innan, men hon har ju varit iväg i tre veckor! Sen skakade vi rumpa på palace hela kvällen med Jennie, Josse o Hilda! Väldigt kul! Sen somnade vi som stockar i sängen och vaknade vid typ halv tolv idag, skönt! Vi tog med oss kringlor och cola light och hunden och gick till Stensö o hade picknick, helt underbart!!  Sen gick vi hemåt, men var ute säkert tvåochenhalvtimme! Det var sååhimla kul att ha lillasyster här igen! Hon är min bästa! o nästa helg fyller hon år, det ska firas med dunder o brak!! Aj löv ju!!

Nu har maja åkt hem, Q är helt slut efter långpromenaden och jag ska ta och slänga mig i soffan o se om det går nåt kul på tv!

Lägger in lite bilder från helgen...
Puss


Det händer så mkt i min lilla värld...

...så jag glömmer helt bort att blogga!!
Men sammanfattningsvis så har jag klarat tentan, haft jakob o carina på besök, o stackars Cina var så rädd för Qvintus i början men tack vare Hilda o lite godis gick det fint sen... Jag har varit på glasbruksrunda oxå, jag, patrik o hilda var där förra söndagen, handlade konfa-present o 20-årspresent. väldigt trevlig dag, men vi åt typ heeela tiden, korv o godis o fika o pizza o chips o ännu mer godis!! Sen hände det inte så mkt i veckan,ja förutom att jag blev av med mitt sommarjobb på BodyShop, schemalagd två dagar på hela sommaren, så jag fick lite panik o började söka utav bara helvete! Trodde det var på tok för sent, men tack o lov fick jag ett par svar så i sommar kommer jag hänga (o jobba) på H&M öland, sån himla tur för mig!! Det blev faktiskt precis klart, jag fick tacka nej till systembolaget, det var lite surt, men det var bättre tider och fler timmar på H&M.

En annan sak som hänt,o som händer hela tiden är majas o fridas resa, just nu är dei Split (Kroatien) men åker snart till Zagreb, kommer hem till helgen, så kanske tar bilen o Q o åker hem en snabbis på sön, Patrik e ändå inte hemma, för han ska tillbringa helgen i Dublin o dricka öl o svensexa Mackan! Så jag är ensam hemma hela helgen, fast på lör kommer fannie o milton o hälsar på...tjohoo, det ska bli så himla kuligt! Sen har jag börjat mit nyttiga liv... igen... för typ hundrade gången i ordningen, denna gången är beach 07 i sikte... har klarat mig snart två dagar utan onyttigheter!

Idag har det annars varit ganska lungt, var i bibblan typ tio o pluggade med hanna o helena, skrev ganska mkt på vårt arbete, så nu är det lite småplock kvar! Sen tog jag o Q sällis med hanna o tog en liten promenad runt söder, hon bor ju där så vi följde henne hem kan man säga! o jag tror både Q o hanna fick en ny kompis! haha

Nu ska jag ta o laga lite nyttig mat o sen ska jag slöa i soffan!!

Vill ni följa majas o fridas resa så går ni in på
www.resedagboken.se och söker upp resenär fridaa48. Avundsjuka garanteras och ett par goda skratt oxå!

Puss Puss